1138 solicitari in weekend pentru echipajele SAJ Prahova. Din nefericire, a fost si un accident mortal, dar au fost si tentative de suicid

Read Time:1 Minute, 12 Second

Weekend-ul a început… la „umbra morții” pentru cei de la SAJ Prahova, anume cu un accident mortal la Băicoi, unde un bărbat de 60 de ani, biciclist, și-a pierdut viața. Bărbatul a fost diagnosticat cu Traumatism cranio-cerebral și plagă fronto-parietală dreaptă.
Demn de spus, în perioada 9-11 august, în total, au fost 1138 de intervenții de urgență, în tot județul, dintre care 11 accidente rutiere grave.
Victimele accidentelor s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale- uneori cu pierderea conștienței (cum a fost cazul unui băiețel de 12 ani din lipănești, acre s-a ales și cu traumatism toraco-abdominal), traumatisme toraco-ambdominale, traumatisme cranio-faciale grave, traumatisme la membre sau încheieturi, leziuni etc.
În cursul zilei de vineri, la Lipănești, s-a intervenit în cazul unui bărbat de 52 de ani, cu plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și 1/3 distala antebraț, post agresiune.
Un caz similar s-a înregistrat în localitatea pantazi, duminică, de această dată, victima fiind o femeie de 28 de ani, cu plagă înjunghiată de aproximativ 5 cm la copasa dreaptă dar și la mana dreaptă.
Totodată, au fsot și cazuri de intoxicații acute voluntare, polimedicamentoase sau cu substanțe necunoscute.

Weekend-ul a început… la „umbra morții” pentru cei de la SAJ Prahova, anume cu un accident mortal la Băicoi, unde un bărbat de 60 de ani, biciclist, și-a pierdut viața.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Campanie de donare de sange AZI, la Sinaia
Next post Spitalul AS Medica Bucov, o noua investitie inaugurata azi