1138 solicitari in weekend pentru echipajele SAJ Prahova. Din nefericire, a fost si un accident mortal, dar au fost si tentative de suicid

Săptămâna a început,… „tradițional” în forță pentru echipajele SAJ Prahova, cu o zi de luni în care s-a intervenit în nu mai puțin de 408 urgențe.

Weekend-ul a început… la „umbra morții” pentru cei de la SAJ Prahova, anume cu un accident mortal la Băicoi, unde un bărbat de 60 de ani, biciclist, și-a pierdut viața. Bărbatul a fost diagnosticat cu Traumatism cranio-cerebral și plagă fronto-parietală dreaptă.
Demn de spus, în perioada 9-11 august, în total, au fost 1138 de intervenții de urgență, în tot județul, dintre care 11 accidente rutiere grave.
Victimele accidentelor s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale- uneori cu pierderea conștienței (cum a fost cazul unui băiețel de 12 ani din lipănești, acre s-a ales și cu traumatism toraco-abdominal), traumatisme toraco-ambdominale, traumatisme cranio-faciale grave, traumatisme la membre sau încheieturi, leziuni etc.
În cursul zilei de vineri, la Lipănești, s-a intervenit în cazul unui bărbat de 52 de ani, cu plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și 1/3 distala antebraț, post agresiune.
Un caz similar s-a înregistrat în localitatea pantazi, duminică, de această dată, victima fiind o femeie de 28 de ani, cu plagă înjunghiată de aproximativ 5 cm la copasa dreaptă dar și la mana dreaptă.
Totodată, au fsot și cazuri de intoxicații acute voluntare, polimedicamentoase sau cu substanțe necunoscute.

Weekend-ul a început… la „umbra morții” pentru cei de la SAJ Prahova, anume cu un accident mortal la Băicoi, unde un bărbat de 60 de ani, biciclist, și-a pierdut viața.