22 mai: 332 de interventii de urgenta. La ordinea zilei: Accidente rutiere grave si intoxicație acuta voluntara cu medicamente!

Read Time:53 Second

Ziua de miercuri, 22 mai, a adus pentru echipajele SAJ Prahova nu mai puțin de 332 de intervenții de urgență. Din total, se remarcă două accidente grave- la Ploiești și Băicoi, soldate cu trei victime.
În cazul evenimentului petrecut pe strada Romană din Ploiești, victima a fost o femeie în vârstă de 86 de ani (pieton). Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență și cu escoriații la ambele membre superioare.
Cel de-al doilea accident rutier s-a

Ziua de miercuri, 22 mai, a adus pentru echipajele SAJ Prahova nu mai puțin de 332 de intervenții de urgență.
petrecut pe DN1A, în zona Băicoi, s-a soldat cu rănirea a doi bărbați (cu vârste de 27 și 40 de ani), care s-au ale cu TCC- fără pierderea stării de conștiență, echimoze, escoriații, respectiv traumatism torace anterior.
Tot în cursul zilei de miercuri s-a intervenit la Dumbrava, în cazul unei femei de 49 de ani cu intoxicație acută voluntară medicamentoasă.

foto:ziare.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 20 mai: 330 de interventii ale SAJ Prahova. Din total, 6 accidente rutiere grave
Next post 3 accidente rutiere grave joi, in Prahova. Si… inca un caz de intoxicatie acuta voluntara cu substanta toxica!