3 accidente rutiere grave miercuri, in Prahova. O femeie insarcinata a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de constienta

Read Time:1 Minute, 6 Second

e parcursul zilei de miercuri, 21 august, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate în nu mai puțin de 354 de urgențe. Dintre acestea, trei au fost accidente rutiere grave.
Astfel, la 15.35, în comuna Florești, o copilă de 14 ani (pieton) a fost victima unui accident rutier. În urma evenimentului, victima s-a ales cu traumatism cranio-facial, escoriații faciale, plagă piramidă nazală (în observație, posibilă fractură), plagpă buz asuperioară, traumatism toraco-abdominal, escoriații la membre.
La ora 16.36, s-a intervenit la un alt accident rutier, de această dată la Cocorăștii Colț, unde, o femeie de 26 de ani, însărcinată în luna a IV-a, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență și traumatism abdominal.
De asemenea, în urma unui eveniment rutier petrecut pe strada Poștei din Ploiești, un copil de 10 ani a fost accidentat și a suferit ecoriații al membre, mama acestuia refuzând transportul al spital.
Tot în cursul zilei de miercuri, s-a intervenit la Albești Paleologu, în cazul unui bărbat de 39 de ani care a suferit arsuri de gradele I-II, cu lichid fierbinte, pe cca 6% din suprafața corporală.

Pe parcursul zilei de miercuri, 21 august, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate în nu mai puțin de 354 de urgențe.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pana la 15 septembrie 2019: O noua obligatie pentru spitalele judetene, inclusiv pentru cel de la Ploiesti!
Next post Maternitatea Ploiesti si-ar putea pierde personalitatea juridica