3 ceasuri rele: 309 urgente la Ambulanta, doua accidente grave si un copil dintr-un centru de plasament intoxicat voluntar cu substanta toxica

Read Time:58 Second

Marți, 14 mai, chiar ceasuri rele: echipajele SAJ PRAHOVA au avu nu mai puțin de 309 intervenții de urgență, dintre care două accidente rutiere grave, soldate cu 5 victime.
Primul accident s-a petrecut la Urlați, victima fiind o femeie de 66 de ani care s-a ales cu traumatism cranio-facial fără pierderea stării de conștiență și traumatism la colo

Marți, 14 mai, chiar ceasuri rele: echipajele SAJ PRAHOVA au avu nu mai puțin de 309 intervenții de urgență.
ana cervicală și torace anterior.
Cel de-al doilea eveniment s-a produs la Potigrafu, într-o zonă cu potențial ridicat de accidente. De această dată au fost 4 victime, toate cu TCC. Unul dintre răniți, un bărbat de 42 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD, deoarece era în stare de inconștiență la sosirea echipajelor de urgență.
Tot în cursul zilei de marți s-a intervenit în cazul unui minor de 14 ani cu intoxicație acută voluntară cu o substanță toxică. Băiatul se afla într-un centru de plasament de la Breaza; a fost transportat la spitalul din Câmpina, apoi la Spitalul Voila.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post LUNEA NEAGRA : 4 accidente rutiere grave si doua decese prin spanzurare
Next post IN NUMAI O LUNA SI JUMATATE, 12 PRAHOVENI AU MURIT SPANZURATI!