357de urgente medicale in Prahova, in cursul zilei de miercuri. 3 au fost accidente grave!

Read Time:1 Minute, 4 Second

Pe parcursul zilei de 29 mai, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate să intervină în 357 de urgențe. Dintre acestea, 3 au fost accidente rutiere grave, care s-au soldat cu 3 victime cu multiple traumatisme.
Primul accident, petrecut la Ploiești, a avut drept victimă o femeie de 68 de ani, pieton, care s-a ales cu politraumatism cu fracturi la antebrațul stâng și la piciorul stâng, și la gamba stângă.
Un alt accident s-a produs la Mănești, unde victima a fost o tânără de 18 ani acre se deplasa cu bicicleta. Tânăra a siferit traumatisme la ambele membre superioare și, firește a ajuns la spital.
În jurul orelor 22.49, un echipaj al SAJ Prahova a intervenit la Nucșoara de jos, unde un tânăr de 17 ani care se deplasa cu motocicleta s-a ales, de asemenea, cu traumatisme la membre, în urma unui accident.
Demn de precizat, la Plopeni s-a intervenit în cazul unui bărbat de 88 de ani cu intoxicație acută voluntară medicamentoasă, iar la Bărăitaru, în cazul unuei tinere de 18 ani cu intoxicație acută accidentală cu substanță toxică.

Foto: ziare.com

Pe parcursul zilei de 29 mai, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate să intervină în 357 de urgențe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Baietel de 4 ani, in stare grava dupa ce s-a intoxicat cu antigel
Next post Noi medicamente inovative introduse in lista celor compensate si gratuite