3592 de prahoveni au primit deja, a doua doza de vaccin! 37 de doze au fost declarate „pierdute”. Afla detalii!

Read Time:54 Second

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 02 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 27483 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2.

Dintre acestea, 26299 au fost deja consumate (ora raportării – 13.00), alte 1147 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar și beneficiarilor care se încadrează în cea de-a II-a etapă a imunizării.

Autoritățile informează că numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 3592.

Au fost raportate cinci noi pierderi (doze diluate și neutilizate), înregistrate la centrele de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Băicoi și C.M.D.T.A Ploiești. Numărul total al dozelor irosite a ajuns la 37.

Aflăm că NU au fost raportate noi reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului anti SARS-CoV-2.

NU UITAȚI: Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Peste 25.200 de doze de vaccin anti-Covid consumate pana azi in Prahova! Afla cati prahoveni au primit deja si a doua doza!
Next post In ultimele 24 de ore, in Prahova, nu au fost inregistrate cazuri noi in randul copiilor si nici la varstnici de peste 90 de ani