370 de inteventii la SAJ PRAHOVA in cursul zilei de joi. O tenativa de sinucidere, un accident feroviar si doi copii intoxicati, in stare grava!

La ora 9.47, s-a intervenit în zona străzii Baraolt, la un accident feroviar.

În cursul zilei de joi, 25 iulie, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit în 370 de urgențe. Din nefericire, pe lângă clasicele și… nelipsitele accidente rutiere grave, s-au remarcat și alte situații de risc maxim.
Astfel, la ora 9.47, s-a intervenit în zona străzii Baraolt, la un accident feroviar. Victima, un bărbat de 67 de ani, s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, plagă parietală stânga și plagă antebraț stâng.
Tot în cursul zilei de ieri, s-a intervenit pe strada Cantacuzino din Ploiești, în cazul unui bărbat cu plagă înjunghiată în zona epigastrică, găsit în șoc hemoragic (pare-se, tentativă de sinucidere).
Câteva minute mai târziu, echipajele de urgență au intervenit la Ariceștii Zeletin, pentru doi copii cu intoxicație de etiologie necunoscută. (Victimele sunt o fetiță de 13 ani- ÎN COMĂ și un băiețel

La ora 9.47, s-a intervenit în zona străzii Baraolt, la un accident feroviar.
de 11 ani).