5 focare active de Covid-19 in Prahova

Read Time:43 Second

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4604 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 151 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele trei decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost în rândul a trei bărbați, cu vârste de 62, 68 și 70 de ani, cu comorbidități.

Conform informațiilorfurnizate de DSP Prahova, în prezent, pe raza județului, mai sunt active cinci focare: unul la un agent economic din Câmpina, unul la un centru de plasament minori (din subordinea DGASPC Prahova) din Filipeștii de Târg, unul la un centru pentru îngrijirea persoanelor adulte (din subordinea DGASPC Prahova) din Băicoi, unul la o unitate sanitară din Boldești-Scăeni și unul într-un departament din cadrul unei instituții publice din Ploiești.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Talea, comuna prahoveana cu rata de infectare peste… 4/1000 de locuitori! Boldesti- Scaeni, orasul cu rata peste 3/1000 de locuitori!
Next post Unitatea mobila de terapie intensiva de la Judetean este indisponibila!