De ce să respectăm prevederile legale?! și… la urma urmelor… de ce să respectăm dreptul la sănătate și siguranță al semenilor?! Suntem pe tarlaua noastră și ne facem de cap, nu?!?Nu-i mai simplu așa?! Ei bine… NU! Și legea are un cuvânt de spus, mai ales atunci când o situație critică o impune!

5 locuitori ai judeţului Prahova, aflaţi sub monitorizare după ce s-au întors recent dintr-o zonă afectată de coronavirus din Italia, au fost reclamați la Poliție pe motiv că nu au respectat regula de izolare la domiciliu.

5 locuitori ai judeţului Prahova, aflaţi sub monitorizare după ce s-au întors recent dintr-o zonă afectată de coronavirus din Italia, au fost reclamaţi la Poliţie.

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a anunţat oficial că au fost depistate 5 persoane care „au călcat strâmb”. Sunt din localităţile Ceraşu şi Iordăcheanu, și nu au respectat măsura autoizolării. Este vorba despre 5 adulţi, întorşi recent din Lombardia şi care nu prezintă simptome asociate unei îmbolnăviri, a precizat directorul DSP Prahova, Dan Ioniţă. 

În astfel de cazuri se cam lasă cu… DOSAR PENAL!

foto: ziare.com