ALERTA la Spitalul de Pediatrie Ploiesti: Un pistol de jucarie a pus pe jar oamenii legii!

Read Time:1 Minute, 13 Second

„La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că în fața unei unități medicale ar avea loc un conflict între un agent de pază și o altă persoană.

Din primele verificări, polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 19 ani ar fi intrat în incinta unității și i-ar fi arătat agentului de pază o armă, pe care ar fi purtat-o pe cureaua pantalonilor.

Tânărul a predat acestuia obiectul în cauză, ocazie cu care s-a constatat faptul că este vorba despre o jucărie, aspect confirmat și de polițiștii prezenți la fața locului.

Ulterior, bănuitul ar fi părăsit zona.

La acest moment polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”,au transmis repreentanțiIPJ Prahova.

 Și da, nu a fost o intervenție… „exagerată”: era firesc să se intervină, pentru că „ceva anume” era trezea suspiciuni. Și, ținând seamă decontextul actual, în care adesea, unii afișează sau chiar sunt pregătiți să facă uz de arme pe care le dețin mai mult sau mai puțin legal, în diverse situații (N.R. Iar când așa ceva se petrece în preajma sau în interiorul unei unități mediacale, cu atât mai grav, iar glumele de acest gen sunt cu totul de PROST GUST!), vigilența oamenilor legii e absolut necesară.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Conflict intre un agent de paza si un tanar intr-o unitate medicala din Ploiesti
Next post Osmoza inversa direct flow si importanta filtrelor pentru apa