ALERTA la Spitalul Judetean Ploiesti: O asistenta medicala a fost depistata pozitiv cu coronavirus

Read Time:38 Second

Direcția de Sănătate Publică Prahova informează că o asistentă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești a fost confirmată sâmbătă, 25 aprilie, cu noul coronavirus.

Reprezentanții DSP transmit că femeia s-a simțit rău și, având simptome specifice COVID-19, a fost testată, rezultatul fiind pozitiv.

În consecință, a fost declanșată o anchetă epidemiologică de către DSP Prahova, fiind testat întreg personalul medical care a asigurat tura de noapte în data de 24/25 aprilie, la secția unde activează și cadrul sanitar confirmat, dar și pacienții cu care asistenta a intrat în contact. În total sunt 45 de persoane.

Până la sosirea rezultatelor, contacții vor rămâne în izolare. Asistenta a fost transferată la Spitalul CFR Ploiești pentru a primi tratamentul specific COVID-19”, se precizează în comunicatul DSP.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 321 de cazuri noi cu COVID-19 . Numarul persoanelor vindecate a crescut cu 339 fata de ultima raportare! Prahova are 55 de cazuri!
Next post Din nou scadere importanta a numarului de cazuri noi: 218 in ultimele 24 de ore! Vindecati, aproape de 2900! In Prahova, 58 de cazuri!