Anunt important privind distribuirea cardului de sanatate DUPLICAT

Read Time:1 Minute, 5 Second

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova aduce la cunoștințaprahovenilor că a fost încheiată o nouă Convenție între C.N.A.S., C.N. “Imprimeria Națională” S.A. şi C.N. “Poșta Română” S.A. în vederea producerii şi distribuirii cardului duplicat pentru asiguraţii din cadrul sistemului de asigurări de sănătate.

„Potrivit Convenției, costul total al producerii și distribuirii cardului duplicat este de 19.64 lei (inclusiv TVA). Totodată, cardurile naționale de sănătate duplicat emise pentru noile cereri depuse la casele de asigurări de sănătate vor fi livrate prin Poşta Română la adresa solicitanţilor.

Cardurile naționale duplicat emise pentru cererile depuse anterior semnării Convenției, vor fi livrate la sediul C.A.S. Prahova, din strada Praga, nr.1, de unde vor putea fi ridicate de către solicitanţi.

Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor și a primi informații referitoare la tipărirea și ridicarea cardurilor duplicat, reprezentanții CAS Prahova le rămân la dispoziție la numărul de telefon 0244 594 600, interior 142 și 149, e-mail cardnational@casph.ro , cardnational1@casph.ro  și cardnational2@casph.ro ”, precizează reprezentanții instituției.

IMPORTANT: Până la primirea cardului național duplicat, asigurații vor putea beneficia de servicii medicale acordate de către furnizorii de servicii medicale aflați în relație contractuală cu CAS Prahova, în baza adeverinței de înlocuire a cardului național de sănătate

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pentru confort sporit in mansarda dvs., echipati-va ferestrele VELUX cu accesoriile potrivite
Next post Pacient decedat intr-o unitate medicala, dupa ce a fost transferat de la centru de ingrijire. Fiul sau face acuzatii