„Ba da, ba nu” (cum era melodia Corinei Chiriac!) Asa si cu apa calda pe la spitalele din Ploiesti!

Read Time:1 Minute, 10 Second

Marți, 2 august 2022 (mileniul III). Ploiești. Spitalul Județean- sediul de la Nord NU ARE APĂ CALDĂ. Contacticați telefonic, cei de la „Administrativ” ne-au confirmat în jurul orei 12 că sediul de la Nord( COLOSUL) NU are apă caldă. „Vă dați seamă, suntem tot în oraș, nu suntem conectați la o rețea specială. Nu avem apă caldă”, ne-a răspuns doamna, cu îngrijorare.

Ulterior, am reușit să contactăm și un reprezentant al Maternității care ne-a spus: „cel puțin azi, avem apă caldă. Nu știu cum a fost ieri, dar azi avem!”.

 În continuare, NU este apă caldă nici al Spitalul Spitalul de Pediatrie. Am contactat telefonic pe asistenta șefă (cu care, de altfel, vorbisem și luni seară („pentru că sunt aici non-stop”- ne-a mărturisit) și aceasta ne-a confirmat. Totuși, a precizat c se va face un efort și se vor cumpara „niște instante, să ne putem descurca” (dar, zicem noi, nu era mai bine să nu se ajungă la situația asta, și de bani ope instalațiile „instant” să se fi cumpărat lapte sau… chiar și jucărele sau ceva care să-i bucure pe micii pacienți?????)

Așadar, fix cum fredona Corina Chiriac: „ba da, ba nu, ba nu, ba da…/Păi ăsta nu-i joc…”. Și da, logic (cine mai știe, mai are habar, mai ia în calcul logica???) NU te joci cu sănătatea, cu nervii oamenilor!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Uniforma ta medicală e pregătită şi vom avea grijă să o porţi cu mândrie şi cu succes! (P)
Next post Colantarea iti protejeaza masina! (P)