Bani- ca sa cumpere Spitalul Judetean 5 boilere, sa iasa, cumva, din criza apei calde!

Read Time:1 Minute, 24 Second

Cumpărăm boilere, că, deh, Ploieștii, județul, pe asta au a cheltui, când, de fapt, banii ăștia puteau fi buni pentru alte urgențe… Dar, cum criza apei calde a afectat până și Spitalul Județean…

“Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică Prahova nr. 25.341/26.07.2022, prin care s-au alocat Spitalului Județean de Urgență Ploiești transferuri de la bugetul de stat în sumă de 9.530,00 mii lei pentru finanțarea aparaturii medicale și echipamentelor de comunicații în urgență în sănătate, propun rectificarea bugetului propriu cu suma alocată de Ministerul Sănătății”, menționează proiectul inițiat de președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Fondurile vor fi folosite pentru un sistem de neuronavigație cu platformă de ghidaj robotic (6.907,00 mii lei) și un microscop intraoperator neurochirurgie (2.623,00 mii lei).

În completarea fondurilor alocate de Ministerul Sănătății, Spitalul Județean de Urgență Ploiești repartizează suma de 1.061,00 mii lei pentru asigurarea contribuției Consiliului Județean Prahova la acest parteneriat și 150,00 mii lei pentru achiziționarea a 5 bucăți boilere termoelectrice 1000 litri, sume redistribuite în cadrul listei obiectivelor de investiții”. Este ceea ce se precizează în Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului și bugetului Spitalului Județean de Urgență Ploiești pe anul 2022 – inițiat de Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, proiect înscris la pct 2 pe Ordinea de Zi a Ședinței Extraordinare în care sunt convocați marți consilierii județeni.

 Buuun. Bani pentru Spitalul Județean! Foarte bine, dar… nu cumva NU TREBUIA să se ajungă în situația disperată de a se cumpăra boilere- acum extrem de necesare, iar banii să fi fost folosiți pentru alte chestiuni urgente de care are atîta nevoie marele spital???  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cât câștigă programatorii? Statistici 2022 (P)
Next post Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania împlineste astazi 15 ani de activitate