Busola cumpărăturilor – cum să te orientezi în lumea tendințelor modei

Read Time:3 Minute, 10 Second

Fiecare femeie este unică și dorește să-și sublinieze acest dar natural. Hainele reprezintă un mod simplu și obișnuit de auto exprimare pentru cei care caută individualitate, adesea confundând greșit moda și stilul ca un tot unitar.

Ce este moda?

Acest concept a intrat în vocabularul nostru din îndepărtata Franță și provine de la cuvântul „modus”, care înseamnă metodă, măsură, formă, regulă. Oamenii cu gândire creativă compară moda cu o doamnă tânără: frumoasă, schimbătoare, rapidă și ușoară, ea rătăcește prin lume în căutarea perechii sale. Ea nu poate fi constantă și este nevoită să se schimbe.

Cele două concepte: modă și stil

Moda este într-o continuă schimbare, influențată de numeroși factori precum idealurile corpului feminin și standardele moderne de frumusețe. Ea subliniază preferințele actuale din societate.

Stilul, deși mai modest decât moda, este în același timp mai complex și mai profund. Tendințele de modă în îmbrăcăminte completează stilul și ne ghidează în direcția experimentelor, dar stilul a fost și rămâne o alegere conștientă, făcută individual de fiecare persoană. Moda vine și pleacă, dar stilul are stabilitate și niciodată nu se demodează.

A alege un stil de viață pe care să-l urmezi și care să sublinieze carisma și individualitatea este mult mai dificil decât a urma moda masivă. Dacă ești pe calea căutării sinelui, fii pregătită pentru provocări: va trebui să faci alegerea corectă dintre opțiunile nelimitate. Vrei să fii feminină? Îți plac fustele de pe https://answear.ro/h/fuste-de-piele?

Sau preferi mai degrabă ținute sport cu sneakers de pe https://answear.ro/h/adidas-forum și blugi comozi? Cum să nu te pierzi în acest labirint și să-ți găsești propriul farmec? Cheia este să te uiți în interior, să-ți vezi nevoile, să simți starea de spirit, să determini intuitiv în ce te simți confortabil, ce se potrivește obiceiurilor și stilului tău de viață.

În căutarea inspirației

Primul pas în definirea stilului tău este căutarea inspirației. Există câteva moduri de a face acest lucru, și anume:

  1. Crearea de colaje

Un mod bun de a afla ce îți place este să cauți inspirație pe internet și să creezi propriile colaje. Poți privi stilurile diferiților bloggeri de modă, celebrități sau chiar magazine de haine pentru inspirație. Adaugă în colajul tău ceea ce atrage atenția. Și cum începi să editezi colajele, vei observa că ținutele alese de tine sunt similare în anumite aspecte. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți găsi stilul în vestimentație!

  1. Caută inspirație în celebrități

Există un aspect de luat în considerare atunci când cauți inspirație în stilurile celebrităților – este mai bine dacă acea celebritate nu este cineva din trecut. Dar chiar și așa, există o soluție. Să zicem că ești îndrăgostit de Brigitte Bardot și stilul anilor ’60. Există acum destul de multe fotografii cu Brigitte, dar atât. Nu vor fi imagini noi, iar copiind stilul ei exact, vei părea și tu un pic învechită. Deci, ce să faci dacă iubești cu adevărat moda anilor ’60? Găsește celebrități contemporane care să îmbrățișeze acea epocă! Astfel, vei avea mereu un punct de referință, iar ținutele tale vor fi moderne și proaspete, chiar dacă sunt inspirate de o epocă trecută. Poți completa orice ținută cu accesorii stilate de pe https://answear.ro/m/fossil/barbati/accesorii/ceasuri pentru un plus de rafinament și stil, indiferent de stilul celebrității pe care ai ales-o.

  1. Asociază cu garderoba ta

În cele din urmă, caută inspirație în garderoba ta. Ce haine îți plac cel mai mult? Și în ce stil sunt? Fă fotografii ale articolelor tale preferate de îmbrăcăminte și adaugă-le în colajele tale.

În acest fel, păstrându-ți simțul individualității și adaptând tendințele la stilul tău personal, vei putea să creezi ținute unice și să te exprimi autentic, indiferent de capriciile modei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Planificarea strategica si digitalizarea serviciilor publice la nivelul municipiului Campina
Next post Maximizarea Duratei de Viață a Anvelopelor – Strategii Eficiente de Întreținere