Campania BLOOD NETWORK revine in municipiul Ploiesti!

Read Time:1 Minute, 4 Second

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 8-a ediție. Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni.

Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă în municipiul nostru, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, din Piața Eroilor nr. 1A, unde va fi amenajat un spațiu pentru donatorii de sânge, care va fi deschis sâmbătă, 11 iunie a.c. și duminică, 12 iunie a.c., în intervalul orar 08.00-14.00.

Menționăm că donarea de sânge în cadrul acestei caravane mobile se va realiza în limita locurilor disponibile în cadrul programului de funcționare amintit.

Participanții care se prezintă la acest centru mobil și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD S.R.L. un voucher de reducere, cu ajutorul căruia vor putea achiziționa un abonament de tip General Access Basic la Festivalul UNTOLD, ediția 2022, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociației Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături din magazinele Kaufland.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cateva picaturi de sange pot SALVA o viata! Iunie- luna donatorului de sange
Next post Totul despre ceara granule (P)