CAS Prahova: Furnizorii de investigatii paraclinice POT ACORDA INVESTIGATIILE, CHIAR DACA DEPASESC VALOAREA DE CONTRACT.

Read Time:45 Second

Incepand cu data de 1 octombrie 2020, pentru a facilita accesul la investigatiile medicale paraclinice acordate in ambulatoriul de specialitate, necesare monitorizarii pacientilor cu COVID 19 DUPA EXTERNARE, precum si a pacientilor diagnosticati cu BOLI ONCOLOGICE, DIABET ZAHARAT, CU BOLI CARDIOVASCULARE, BOLI RARE, BOLI NEUROLOGICE SI BOLI CEREBROVASCULARE, furnizorii de investigatii paraclinice POT ACORDA INVESTIGATIILE, CHIAR DACA DEPASESC VALOAREA DE CONTRACT .

Astfel, in momentul solicitarii investigatiilor, furnizorul aflat in relatie contractuala cu institutia noastra va efectua, chiar daca a epuizat fondurile contractate, investigatiile paraclinice iar acestea vor fi decontate ulterior de C.A.S. Prahova ca urmare a incheierii unui act aditional de suplimentare a valorii de contract, dupa incheierea lunii.

Pacientul diagnosticat cu una dintre bolile susmentionate va informa furnizorul despre tipul de monitorizare specificat pe biletul de trimitere distinct completat de medic, astfel incat sa fie programat in timp cat mai scurt pentru efectuarea investigatiilor recomandate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Creste numarul copiilor confirmati pozitiv in Prahova! La ATI e plin!
Next post Pana azi, peste 98.000 de doze de vaccin anti-Covid administrate in Prahova o persoana vaccinata ieri a facut lipotimie