Ce aspecte poti corecta sau modifica intr-o clinica estetica?

Read Time:2 Minute, 40 Second

Apelarea la o clinica estetica nu reprezinta un moft, dupa cum ar spune unii. Cele mai multe dintre persoanele care apeleaza la o astfel de clinica nu doresc infrumusetare, ci simpla corectare sau modificare a unor aspecte estetice deranjante.

Pe scurt, scopul final al acestora este de a se simti confortabil in propria piele. Cand se pune problema stimei de sine, specialistii in estetica iti vor oferi tot ajutorul de care ai nevoie!

Iata cateva aspecte estetice care pot fi gestionate intr-o clinica estetica!

Ridurile si liniile fine – tratamente anti-imbatranire

Tratamentele de intinerire a pielii – sau cel putin de incetinire a procesului de imbatranire – sunt cele mai des practicate intr-o clinica de estetica. Din moment ce acestea pot aparea si la varsta de 25 de ani, este de la sine inteles de ce aproape oricine (barbat sau femeie) ar dori eliminarea ridurilor si liniilor fine.

In acest sens se apeleaza la tratamente cu diverse fillere, substante injectabile, dar si la terapie laser, acolo unde este posibil. Se actioneaza in general la nivelul fruntii si zonei din jurul ochilor, acestea fiind deseori afectate de riduri si linii fine in mod prematur.

Textura pielii – eliminarea petelor pigmentare si cicatricilor

De-a lungul timpului, pielea ta poate fi marcata de anumite elemente, in special de radiatiile solare. Principalul rezultat, precum si cel mai vizibil, sunt petele pigmentare. Apoi, in functie de mediul in care traiesti dar si alte conditii, poti avea nevoie de tratament si pentru pori dilatati – acesta este un alt aspect estetic care poate fi corectat intr-o clinica estetica.

Nu in ultimul rand, terapiile cu laser si diferite tipuri de peeling pot avea un efect pozitiv si asupra cicatricilor, lucru de care foarte multe persoane doresc sa scape si pentru care simpla acoperire cu fond de ten nu mai este o optiune placuta.

Calmarea pielii sensibile

Pielea sensibila este afectata mult mai mult de catre expunerea la soare, de exemplu. Prin urmare, calmarea, dar mai ales regenerarea corespunzatoare a acesteia necesita sfatul si interventia unui estetician, in cadrul unei clinici de estetica, desigur.

In cazul pielii sensibile, se va recurge de obicei la terapii non-invazive, cu laser – fara durere – precum si la produse speciale pentru piele care nu au niciun fel de reactie adversa (cu extracte naturale si cat mai putine componente de tip chimic).

Totodata, nu trebuie sa ignoram chirurgia estetica. Aceasta are acelasi rol ca si terapiile mentionate pana acum, de corectare si modificare a anumitor aspecte estetice, dar de regula intr-un mod invaziv, prin intermediul anumitor interventii chirurgicale.

Aici putem mentiona rinoplastia sau operatia pleoapelor cazute, acestea fiind doua aspecte care pot cauza disconfort si scaderea stimei de sine. O clinica estetica te poate ajuta sa corectezi aceste aspecte!

Ideal ar fi sa discuti cu un specialist estetician inainte de a lua o decizie definitiva. Acesta iti poate sugera mai multe tipuri de terapii, tratamente sau interventii chirurgicale, in functie de rezultatele pe care doresti sa le obtii.

Daca vrei sa afli care sunt optiunile tale, contacteaza chiar acum clinica de infrumusetare Dr. Dana Miricioiu din Bucuresti – frumusetea este un stil de viata, iar echipa clinicii se va asigura ca primesti ceea ce iti doresti! (P)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Decizia CNAS privind valoarea punctelor şi a sumei lunare orientative pentru medicii stomatologi
Next post   Soluții complete de stomatologie în sectorul 4 și 5 din București