Ce indica, oare, prezenta numeroaselor cazuri de intoxicatii VOLUNTARE medicamentoase?!…

Read Time:1 Minute, 2 Second

În două zile, trei cazuri de intoxicații voluntare cu medicamente în județul Prahova. Altfel spus, suspiciuni de tentative de suicid.
Potrivit raportului de gardă de la SAJ Prahova, ambulanțele au intervenit, în cursul zilei de marți, în două astfel de cazuri (intoxicații voluntare medicamentoase). Victimele au fost o femeie de 61 de ani din Ploiești și o alta, în vârstă de 58 de ani, din Filipești de Pădure.
Tot marți, s-a intervenit la Ploiești pentru un tânăr de 22 de ani, care a suferit o intoxicație cu substanță toxică (în acest caz nefiind făcută mențiunea „intoxicație voluntară”). În total, în cursul zilei de marți s-a intervenit în 328 de urgențe, dintre care 3 accidente rutiere grave.
De asemenea, în cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, la Ploiești, s-a înregistrat un caz de intoxicație voluntară, de această dată… polimedicamentoasă, victima fiind o femeie de 80 de ani.
*În ultima vreme au fost mai multe cazuri din această sferă!
În cursul zilei de 11 septembrie echipajele SAJ Prahova au fost solicitate în 307 urgențe, dintre care un accident rutier grav în cartierul Albert.

În două zile, trei cazuri de intoxicații voluntare cu medicamente în județul Prahova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Frecventa accidentelor rutiere grave se mentine la cote ridicate in PRAHOVA!
Next post SECTIA DE NEUROCHIRURGIE A SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA PLOIESTI- DE-ACUM, CONDITII „MULT SUPERIOARE”