Cele mai bune cărți despre Baccarat pentru o înțelegere mai profundă a jocului! (P)

Read Time:5 Minute, 7 Second

Încă din cele mai vech timpuri, oamenii au învățat citind, deslușind ceea ce alții au lăsat moștenire din înțelepciunea și experiența lor, pentru a da mai departe ceea ce au știut că va folosi cândva viitoarelor generații. Poate că lumea s-a schimbat și acum informația este doar la un click distanță, dar tot cărțile sunt cele care rămân piatra de temelia a multor domenii, dacă vrei să afli ceva anume – că este vorba  despre sănătate, despre gătit, despre știință religie, sau chiar gaming.

Este simplu și clar când ai deja punctele de temelie și nu te mai încurci în termeni precumbonusuri fara depunere, dar ce faci când vrei să știi mai mult? Citești. Pentru că da, jocurile de noroc se pot învăța din vasta experiență a multor altora care înaintea ta au testat diverse și care sunt dispuși să transmită concluziile lor mai departe. Poți afla absolut ce te interesează despre orice, dar dacă Baccarat-ul este slăbiciunea ta, să știi că ai de unde alege. Pentru o înțelegere mai profundă a jocului am adunat pentru tine, în lista de mai jos, câteva recomandări de cărți pe care să le iei în considere, în cazul în care iți dorești să devii nu doar un cunoscător, ci poate chiar un maestru in ale jocului; selecția în material:

Baccarat for the Clueless de John May

Publicat în 1999, acest ghid poate fi extrem de util pentru începătorii care nu știu ce și cum să facă. Este un manual cu multe resurse pentru strategii de câștig, pornind de la informațiile fundamentale ale jocului – reguli, cum se joacă, trucuri de bază și continuând cu multe detalii valoroase. Cartea este rezultatul unei experiențe de două decenii ale autorului, care a reușit de-a lungul timpului să își perfecționeze jocul la nivel profesionist. Autorul se folosește de tot ceea ce cunoaște pentru a oferi instrucțiuni clare despre tehnici și despre cum să fii eficient la joc.

Winning Baccarat Strategies: The First Effective Card Counting Systems for the Casino Game of Baccarat de Henry J. Tamburin

Un matematician cu experiență, Henry J. Tamburin publica în 1983 o carte despre jocul său preferat, Baccarat, în care se folosea de tot ce ține de teorii de matematică pentru a exemplifica opțiuni de joc și, mai ales, de câștig. Un teoretician specialist cu mai bine de 50 de ani de experiență, autorul mai este cunoscut și pentru contribuțiile aduse în diverse reviste de renume, unde a povestit diverse despre acest joc complex.

Lyle Stuart on Baccarat de Lyle Stuart

Un autor care și-a câștigat o reputație de autor renegat, Lyle Stuart a publicat cartea care îi poartă numele, în 1984. Controversat de cei mai mulți jucători, acesta venea cu idei care contraziceau multe dintre cele cunoscute de jucători și aducea teorii atipice. Fie și doar pentru curiozitate și această carte trebuie luată în considerare – acoperă și regulile, structura jocului și alte detalii care vor ajuta un începător. S-ar putea să-ți atragă atenția prin “Regula celor trei”, căreia îi dedică mai multe pagini, un ghid care va oferi diverse strategii, cât se poate de folositoare.

The Baccarat Battle Book de Frank Scoblete

The Baccarat Battle Book este scrisă de Frank Scoblete, un actor de teatru. S-ar putea să nu fie chiar o prioritate pentru tine, dată fiind meseria autorului. Dar, cartea publicată în 1985, ascunde în paginile sale multe dedesubturi ale industriei, dar mai ales diverse trucuri care poate ajuta orice jucător de Baccarat. Mulți au spus despre acesta că nu este cel mai corect în explicațiile sale, pentru că multe vin din experiență sa, fără să aibă la baza ceva dovedit, dar la fel de mulți au dat crezare celor narate.

Secrets of Winning Baccarat de Brian D. Kayser

O lansare mai recentă, Secrets of Winning Baccarat de Brian D. Kayser din 2003 este fix ceea ce îi spune și numele: o colecție de secrete despre cum se poate câștiga la Baccarat. Un autor despre care se știu prea puține, doar că este matematician, acesta s-a remarcat prin faptul că și-a explicat teoriile cu statistici și cifre, fără să pară vreo secundă că fabuleaza de dragul de a câștiga urmăritori, formulele sale complexe fiind cât se poate de reale și de eficiente la joc.

A Winning Bet în Nevada Baccarat de Edward Thorp & William Walden (2013

A Winning Bet în Nevada Baccarat s-a publicat în 2013, de Edward Thorp & William Walden, ceea ce o face cea mai nouă lansare din seria celor recomandată de noi. Unul dintre autori este un teorist original al jocurilor de noroc, având în spate și o întreagă muncă de cercetare pentru a-și dovedi vorbele. Strategiile expuse de acesta sunt rezultatul unei cercetări făcute de o echipă de matematicieni, el însuși fiind un absolvent al MIT.

Alte cărți despre Baccarat

Continuând seria de cărți despre care trebuie să știi, dacă te interesează și pasionează acest subiect, îți mai spunem și despre următoarele titluri publicate pe acest subiect:

  • Playing Baccarat Using Pattern and Trend Analysis din 2018, de Robert Christian
  • The Baccarat Battle Book din 1999, de Frank Scoblete
  • The Ultimate Baccarat Winning Strategy din 2016, de Stephen Tabone
  • The Devil’s Baccarat System din 2019, de Arthur Conrad
  • The Baccarat One-Sided Strategy (The BOSS) din 2018, de Stephen Tabone

Concluzie

Aceste cărți vă pot ajuta să înțelegeți mai bine jocul Baccarat și pot oferi o înțelegere mai bună care se poate corela cu o șansă mai bună de câștig. Pentru mulți oameni, jocul de Baccarat este un joc complicat, obositor și se învârte doar în jurul presupunerilor, doar că lucrurile nu trebuie să fie atât de radicale – vei observa, practicând jocul și mai ales citind despre, că orice presupuneri ai avea despre acest joc sunt greșite. Dacă ești un jucător obișnuit de Baccarat care este frustrat de situația ta actuală, atunci nu ar trebui să refuzi ideea de a aprofunda subiectul prin parcurgerea unor lecturi dedicate. Că este vorba despre una dintre cele enumerate de noi sau despre ceva ce nouă ne-a scăpat, îți urăm lectură plăcută și distracție maximă la următoarea partidă de joc.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Primarul din Cerasu face apel pentru AJUTORAREA de URGENTA a unui consatean
Next post Ce este și cum se tratează Alzheimer? (P)