Clinica Dr. Leahu din Ploiesti aduce o lume de poveste, fara durere, pentru copii

Read Time:4 Minute, 6 Second

La clinica stomatologică Dr. Leahu din Ploiești, atât adulții, cât și copiii beneficiază de sănătate reală și o experiență excepțională, într-un mediu plin de confort și plăcut. Situată pe Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 90, clínica dentară Dr. Leahu din Ploiești dispune de o aparatură medicală de ultimă generație, un centru de radiologie propriu și de cabinete moderne, printre care și unul special amenajat pentru nevoile copiilor. Această clinică a fost gândită ca un centru cu servicii stomatologice integrate atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Mediul plăcut și plin de confort le oferă tuturor o experiență digitală cu un grad ridicat de încredere, de la prima consultație și până la finalizarea planului de tratament.

Cum arată spațiul special amenajat pentru copii din Clinica stomatologică Dr. Leahu Ploiești

În Clinica Dr. Leahu Ploiești, copiii sunt ascultați și tratați cu respect, iar relația este una bazată pe prietenie cu medicul dentist. Pentru ca micuții să aibă parte de o experiență cât mai plăcută, clínica dispune de un loc magic cu jocuri interactive pe tablete, Ricobon sau Zurlică Rătăcică, dar și cel mai special joc creat de Academia Spațială Dr. Leahu din București, denumitYummy Galaxy. Acesta poate fi descărcat pe telefonul mobil, gratuit din AppStore sau Google Play. În plus, jocul Yummy Galaxy oferă recompense în lumea reală, consultații gratuite și diverse produce pentru igiena orală a copiilor. Este foarte important ca cei mici să se relaxeze înainte de a intra în cabinet, iar cu ajutorul acestor joculețe, micuții formează relații de prietenie cu personajele de poveste și, totodată, pot învăța de la o vârstă fragedă cum să aibă grijă de dințișorii lor. Astfel, mersul la dentist îi va deschide copilului tău drumuri noi spre cunoaștere și educație cu privire la igiena orală.

,,Pe lângă faptul că este o clinică dentară destinată celor mici, Academia Spațială Dr. Leahu reprezintă un concept în care pacienților le este explicată sănătatea orală pe înțelesul lor, prin prisma unei povești. Personajul principal este TUTI, Dințișorul Zurliu, dar copiii se pot împrieteni și cu Lăpturoșii și Dulciurica. Având această poveste, este mult mai ușor să prezinți copiilor principiile sănătății orale”, explică Dr. Laura Călin, medic pedodont în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

În plus, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești, găsești o echipă de medici specialiști pedondonți ce au experiență vastă în lucrul cu cei mici. Totodată, experiența cadeților reprezintă o prioritate pentru echipa medicală, astfel încât, educația copiilor cu privire la importanța sănătății dentare să un lipsească.

Text foto: Cabinetul stomatologic pentru copii din clinica Dr. Leahu Ploiești este special amenajat cu personaje de poveste și cu aparatură de ultimă generație pentru cei mici.

Vizite pline de magie la Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Spațiile special amenajate aduc o lume magică pentru cei mici, iar împrietenirea cu personajele de poveste îi fac să se simtă ca acasă. Totodată, copiii beneficiază de tratamente stomatologice moderne ce sunt realizate de medici specialiști pedodonți. Formarea unei relații de prietenie cu micuții pacienți face parte din creșterea și dezvoltarea acestora ca viitori adulți cu o dantură frumoasă și sănătoasă. Astfel, prin alegerea unui medic pedodont, copilul formează o legătură bazată pe încredere încă de la o vârstă fragedă. Prima vizită a micuțului în cabinetul stomatologic este recomandată la erupția primului dinte de lapte, în jurul vârstei de 6 luni. Această vizită are rolul de a pregăti părinții cu informații privind importanța igienei orale la copii. Totodată, medicul pedodont îi va prezenta în cabinet intrumentele pe care le utilizează, iar copilul va întelege și va conștietiza cât de importante sunt controalele periodice.

Importanța vizitelor la cabinetul stomatologic pentru copii

Sănătatea și fericirea copilului tău reprezintă o prioritate pentru medicii pedodonți din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Ploiești. Sănătatea dințișorilor este la fel de importantă precum sănătatea întregului organism, tocmai de aceea, pentru a te asigura că micuțul va avea o vizită deosebită la cabinetul stomatologic este indicat să-l pregătești de acasă și să-i vorbești deschis despre stomatologie și despre ceea ce s-ar putea întampla atunci când ajunge la medicul dentist. Vizitele la medicul pedodont și experiențele pe care copiii le trăiesc în Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești pot forma din micuții de astăzi viitori adulți responsabili de mâine.

Cu tóate acestea, se apropie 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor, iar anul acesta, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, va fi sărbătorită alături de dințișorul Tuti și prietenii lui. Copilul tău poate avea o zi de neuitat în universal Academiei Spațiale din Ploiești. Încurajează-l să vină la medicul dentist ca la cel mai bun prieten și să își îngrijească dințișorii în pași simple și distractivi. Echipa Clinicii Dentare Dr. Leahu din Ploiești vă așteaptă cu drag pentru a vă oferi un tur de poveste, jocuri educative pe tabletă și multe experiențe memorabile. Află mai multe despre evenimentul organizat pe 1 iunie și înscrie-te aici: Ziua Copilului la Academia Spațială Dr. Leahu. (P)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Joi, Prahova poate trece de 275.000 de doze anti-Covid adminsitrate
Next post 27 mai… Ziua celor care zi de zi, clipa de clipa, ne daruiesc viata- ZIUA INTERNATIONALA a MEDICINEI de URGENTA