Colantarea iti protejeaza masina! (P)

Read Time:2 Minute, 44 Second

Personalizarea vehiculelor cu vinil (car wrapping) devine din ce in ce mai normala de vazut in zilele noastre. Tot mai multi producatori de automobile iau in considerare un  „extra” precum optiunea de personalizare a unei parti a vehiculului cu vinil. Dar ce avantaje are cu adevarat ambalajul auto fata de vopsire?

Asa cum atunci cand cumparam o masina, avem o gama destul de limitata de culori de la producator, deoarece vinilul ofera o gama mult mai extinsa, si incorporeaza efecte precum cele texturate (celebra fibra de carbon, efect de piele sau aluminiu periat) imposibil de realizat cu vopsea.

Avantajele colantarii auto:

Protectia vopselei originale

Ori de cate ori decidem sa ne vopsim masina, presupunem ca pierdem vopseaua originala. La vinil se intampla invers: nu numai ca ne permite sa-l scoatem dupa un timp fara a modifica vopseaua vehiculului, dar il si protejeaza si il mentine intact impotriva zgarieturilor sau a efectelor soarelui.

Durabilitate ridicata

La  atlasms.ro se efectueaza un serviciu de colantareauto, si folosim vinil special conceput pentru acesta. Astfel, firma reuseste sa ofere o durabilitate de pana la 8 ani inainte de a aprecia uzura culorii, durata asemanatoare cu cea a vopselei. Sunt oferite cele mai bune servicii de colantari si inscriptionari auto profesionale oferta Bucuresti pret.

Finisaj superior vopselei

Cu totii cunoastem pe cineva care vopseste masini cu mai putin de 700 de lei . Dar, care ajunge sa fie rezultatul final? Devine din ce in ce mai normal sa gasim vehicule jupuite sau pete de praf pe lac, iar daca ne uitam la vopselele cu finisaj mat, problemele cresc. Pentru informatii mai multe despre colantare masini de firma si autoutilitare Bucuresti pret, site-ul atlasms.ro ofera informatii clare si precise!

In colantarea auto, aceasta problema nu exista: vinilul este un material complet omogen si, prin urmare, fiecare centimetru al vehiculului va avea exact aceeasi culoare.

Schimbati culoarea vehiculului vostru fara a cere explicatii

Conform reglementarilor inspectiei tehnice a vehiculelor (ITP), vinilul este considerat un accesoriu si, prin urmare, nu o modificare a culorii originale a vehiculului. Prin urmare, nu este necesar sa faceti o schimbare in actele masinii voastre. Oferim in acest sens solutii optime pentru inscriptionari publicitare colantari auto oferta Bucuresti.

Adezivul trebuie sa fie permanent, de buna calitate, si sa nu afecteze in niciun fel vopseaua masinii. Cand vrem sa scoatem folia de pe masina, trebuie sa o facem la cald, fara ca vopseaua masinii sa aiba de suferit in vreun fel.

Masina trebuie insa sa aiba vopseaua originala, iar daca a fost revopsita, atunci procesul de revopsire trebuie sa se fi efectuat in centre specializate, de cea mai buna calitate.

Dar nu este necesar sa colantam masina in aceiasi culoare, deoarece putem opta si pentru o folie de protectie transparenta.

In general, la aplicarea unei folii, masina este partial protejata de zgarieturi, asa ca ar fi indicat sa alegeti o pelicula mai groasa pentru a proteja mai bine masina de zgarieturile care pot aparea. Folia transparenta, care este special conceputa pentru a proteja vopseaua auto, protejeaza fenomenal de bine vopseaua originala de zgarieturi.

Aceasta pelicula este aplicata mai ales de persoanele care doresc sa pastreze vopseaua masinii in stare perfecta, chiar daca parcurg multi kilometri in care vopseaua ar avea de suferit daca nu ar fi protejata.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post „Ba da, ba nu” (cum era melodia Corinei Chiriac!) Asa si cu apa calda pe la spitalele din Ploiesti!
Next post Cât câștigă programatorii? Statistici 2022 (P)