Concurs de ocupare, din sursă externă, a 2 posturi vacante de agent din cadrul sectorului medical – Asistent medical (Farmacie) si agent tehnic (tehnician dentar)

Read Time:1 Minute, 3 Second

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare – agent, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, două posturi vacante din sectorul medical – asistent medical (farmacie) și agent tehnic (tehnician dentar).

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 22.03.2024, inclusiv, ora 15.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SC ACTIS DISTRIBUTION SRL – 25 de ani de excelenta in colectarea, transportul si eliminarea finala a deseurilor periculoase/nepericuloase din sistemul sanitar, instituții și societăți comerciale din România
Next post Proiect pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, prin promovarea educației outdoor, la Scoala Gimnazială „Andrei Mureșanu” din Ploiești