Conducere noua la CAS PRAHOVA! Motivul?…

Read Time:55 Second

În data de 15.09.2023, la sediul CAS Prahova, a avut loc conferința de presă susținută de domnul Cătălin Măguleanu- director general.

     Potrivit reprezentanților CAS Prahova, Sscopul evenimentului a fost de a informa audiența cu privire la schimbarea conducerii instituției, având în vedere că, începând cu data de 18.09.2023, domnul Măguleanu va intra într-o nouă etapă profesională, fiind detașat în cadrul CNAS în funcția de Director General Adjunct- Direcția Economică.

      Noul manager al CAS Prahova va fi domnul Cătălin Stoea, actualul Director Executiv – Directia Relații Contractuale, un specialist cu o bogată experiență managerială în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

        A fost, totodată, un bun prilej de a aduce în prim-plan proiectele ambițioase de viitor care cuprind: noi servicii medicale pentru copiii cu autism,  introducerea concediilor medicale electronice, dezvoltarea compartimentului I.T.

   Echipa CAS Prahova, alături de noua conducere, promite că va pune în continuare pacientul pe primul loc și va asigura oferirea serviciilor de cea mai înaltă calitate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Aparatele RMN: cum impactează tehnologia diagnosticul medical
Next post Tabara de diabet la Valea Negrasului