O carte de vizita de lux este mai colorata, mai profesionala si ofera pe scurt informatiile de care are nevoie o persoana. Cartea de vizita este un accesoriu indispensabil in afaceri. Cartea de vizita te reprezinta pe tine si in acelasi timp propria companie. Pentru ca mesajul transmis sa fie cel dorit, trebuie sa fiti atenti la fiecare detaliu.

In societatea contemporana, tehnologia ofera toate mijloacele necesare pentru a comunica si pentru a face cunoscute serviciile unei companii, dar cartile de vizita raman la fel de importante. Confortul si rapiditatea specifice universului digital sunt in egala masura definite de impersonalitate.

Cartea de vizita, acest document in format mic, joaca un rol esential in crearea primei impresii pentru potentialii clienti sau colaboratori. O simpla bucata de hartie, carton sau plastic transmite informatii importante despre tine si despre afacerea ta.

Carti de vizita lux puteti comanda de pe eKarioka, la cele mai bune preturi de pe piata, chiar daca alegeti carti de vizita folio sau embosate. Fii unic, fii tu insuti cu imprimarea cartilor de vizita personale de lux cu design diferit. Relief integrat cu o carte de vizita cu lac selectiv 3d cu efect stralucitor. Sau, tipariti o carte de vizita sobra si cocheta cu diferite culori. Fie ca este o carte de vizita personala sau profesionala de ultima generatie.

Ofera personalitate cartilor de vizita de lux.

Pentru a aduce o nota de eleganta si pentru a-ti surprinde clientii, poti evidentia textul sau formele optand pentru tipografie gravare sau reliefare. Tipografia este o tehnica de imprimare care consta in apasarea hartiei pentru un rezultat in jos sau cu modele diferite. Gofrarea, pe de alta parte, permite impingerea hartiei pentru a-i conferi un aspect curbat de embosare.

Poti alege si lac selectiv, care va aduce rafinament si prestigiu cartii tale de vizita. Va permite sa imbunatatiti anumite elemente grafice si texte cu un strat stralucitor. ceea ce face sa fie foarte placut sa va atingeti cartea de vizita. De asemenea, retineti ca aveti optiunea de a opta pentru lacul selectiv 3D, care este mult mai vizibil decat lacul selectiv.

Lasati-va tentat de imprimarea la cald pentru a va infrumuseta cartile de vizita! Acest proces va permite sa aplicati o banda metalica fierbinte pentru a evidentia anumite zone ale cartii dumneavoastra de vizita.

Datorita eKarioka, puteti comanda o carte de vizita la preturi mici cu un rezultat de inalta calitate. Gasiti toate solutiile noastre pentru imprimarea cartilor de vizita cu finisaje de lux. Va oferim posibilitatea de a va crea propria carte de vizita cu un format personalizat.

Ce este o carte de vizita de lux?

Cartile de vizita sunt o modalitate excelenta de a comunica, mai ales cand vine vorba de a face o prima impresie. Acestea ofera informatii despre afacerea si marca dvs., precum si informatii personale de contact pentru potentialii vanzatori si clienti. Aducand o nota de lux cartilor tale de vizita, vei fi sigur ca vei fi remarcat de potentialii tai si clientii, ramanand in mintea lor.  Exista foarte multe modele de a va scoate in evidenta cartea de vizita de lux si de a lasa acea impresie de durata. Alegeti formatul care se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra.

Alegerea finisajelor.

Cartile de vizita de la eKarioka sunt disponibile cu un lac selectiv 3D si sunt oferite cu o laminare mata sau moale la atingere. Lacul 3D selectiv va permite sa scoateti in evidenta elementele creatiei dvs. grafice.

Fiecare aspect al designului, de la stantare la calitatea hartiei, ofera oamenilor indicii

despre tipul de companie pentru care lucrati sau tipul de afacere pe care o conduceti.

Acesta este motivul pentru care este important sa optati pentru carti de vizita creative,

care sa reflecte cat mai bine calitatea serviciilor prestate. Pentru asta, aveti nevoie de un serviciu de imprimare carti de vizita de inalta calitate, pentru a crea carti de vizita care sa atraga si sa fie memorabile.

Aduceti un finisaj de lux cartilor dvs. de vizita. Descoperiti cartile de vizita de lux de la eKarioka pentru a va deosebi de concurenta. Doriti sa transmiteti clientilor dvs. un mesaj de prestigiu? Cartile de vizita de lux vi se vor potrivi perfect.

Eficienta oferita de carti de vizita de lux.

O carte de vizita este eficienta atunci cand este in armonie cu mesajul transmis, cand fonturile, textul, informatiile sunt alese personalizat, pentru a inspira profesionalism si pentru a sustine informational primul tau contact cu o alta firma sau persoana.

Pentru a va satisface toate cerintele si a anticipa orice posibile nevoie pe care le puteti avea, eKarioka isi actualizeaza gama de carti de vizita frecvent. Sunt disponibile numeroase modele si tipuri de finisaje, astfel incat sa puteti crea carti de vizita potrivite brandului pe care il aveti.