Curățătoria Fast And Clean revine în Ploiești în centrul comercial PRAHOVA VALUE CENTER cu REDUCERI DE PÂNĂ LA 50% pentru luna decembrie

Read Time:1 Minute, 37 Second

Curățătoria Fast And Clean revine în Ploiești în centrul comercial PRAHOVA VALUE CENTER si are o surpriza placuta pentru clientii sai: REDUCERI DE PÂNĂ LA 50% pentru luna decembrie a.c.

Fast And Clean oferă servicii de spălare și curățare profesionale pentru orice fel de obiecte de îmbrăcăminte, haine din blană naturală și artificială, haine din piele, lenjerie de pat, perdele, draperii, covoare, halate, echipamente sportive. Chiar cele mai delicate articole din garderoba ta sunt curățate, călcate și desigur igienizate dacă apelezi la curățătoria FAST AND CLEAN.

Folosim sistemul de spălare “wet cleaning”, un sistem 100% ecologic și prietenos cu mediul. Produsele folosite în cadrul spălărilor sunt de o calitate superioară, detergenți fiind avizați 100% de catre Ministerul Sănătății.

Datorită echipamentelor de ultima generație pe care le folosim, toate hainele pe care le curățăm sunt curățate conform celor mai înalte standarde de calitate, nu își pierd din proprietăți și au un miros plăcut și totul gata în 24-48 de ore lucrătoare în funcție de mărimea comenzii.

Pentru spălarea covoarelor urmărim 4 pași simpli: desprafuire, prespalare, spălare efectivă și stoarcere, iar covorul în urmă procesului arată că nou, fără fire de par de animal, scame sau pete nedorite. Utilizăm o linie automatizată capabilă să proceseze covoare cu o lățime de până la 4,5 metri. Aceasta practică o curățare în profunzime a fibrelor și elimina murdăria și petele cu produse de curățătorie ecologică, evitându-se totodată deteriorarea acestora și a țesăturilor interne și rezultând eliminarea completă a bacteriilor, a acarienilor și a mirosurilor neplăcute. Chiar dacă covoarele dumneavoastră sunt fabricate din materiale pretențioase, ele nu se degradează sau scamoseaza atunci când le cureți la noi, textura păstrându-și caracteristicile originale, aspectul, finețea și intensitatea culorii.

Vă așteptăm în centrul nostru din Prahova Value Center ( Piața 1 Decembrie, nr. 1) cu servicii profesionale, de calitate și cu până la 50% reducere in luna decembrie 2021.

Relatii suplimnetare la telefon: 0742/808088. (P)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SUB 20 este numarul prahovenilor confirmati pozitiv in ultimele 24 de ore! Cum arata statistica actualizata, la nivelul judetului?
Next post Aproape 590.000 de doze de vaccin anti-Covid administrate pana acum in Prahova