De Rusalii, Prahova sub semnul girofarurilor si al apelurilor la 112

Read Time:1 Minute, 10 Second

În perioada Rusaliilor, din 14 până în 17 iunie, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate la nu mai puțin de 1554 de urgențe, dintre care 18 accidente rutiere grave (unul mortal).
Astfel, potrivit raportului de activitate, numai în cursul zilei de 14 iunie, s-au înregistrat, atenție, 4 cazuri de intoxicații acute voluntare medicamentoase. Victimele erau din Puchenii Mici (o tânără de 19 ani), Cioranii de Sus, Ploiești și Sinaia.
În aceeași zi, ambulanțele au intervenit pentru salvarea victimelor din 5 accidente rutiere grave.
Demn de precizat, în cursul zilei de 15 iunie, la Poiana Vărbilău s-a petrecut un accident mortal, victima fiind un pieton în vîrstă d e86 de ani cu Traumatism cranio-cerebral, Traumatism toraco-abdominal și stop cardio-respirator iresuscitabil.
De asemenea, în ziua de 16 iunie, la sinaia și Sălciile au fost două accidente soldate cu victime care au suferit TCC cu pierderea stării de conștiență (la Sălciile, victima a fost un copil de numai 13 ani).
Totodată, este de remarcat cazul înregistrat în ziua de 15 iunie, într-un tren în zona Gării de Sud din Ploiești, unde o femeie de 64 de ani a suferit un stop-cardio-respirator și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Numai în cursul zilei de 14 iunie, s-au înregistrat, atenție, 4 cazuri de intoxicații acute voluntare medicamentoase.

foto: ziare.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post DE SEZON: SFATURI BUNE CA SA NU FITI VICTIMELE INECULUI!
Next post Inca o zi «de foc» pentru ambulanetele prahovene: 386 de urgente, dintre care 6 accidente rutiere grave