Din nou numar mare de cazuri noi!!! La nivel national, 321, dintre care 6 in PRAHOVA! 17.391 este numarul pacientilor vindecati!

Read Time:1 Minute, 20 Second

Grupul de Comunicare Strategică informează că până miercuri, 24 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.826 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Vestea bună este că, dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.391 au fost declarate vindecate și externate.

Îngrijorător este că, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 321 noi cazuri de îmbolnăvire.

PRAHOVA ARE 6 CAZURI NOI!

La nivelul județului Prahova, în data de 24 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 2057 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieșit de sub această măsură șapte persoane și au intrat alte 237. În carantină instituționalizată se află 18 cetățeni.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 246 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Opt dintre acestea au decedat, iar 105 au fost declarate vindecate și externate

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați 10 pacienți.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de 23 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate cinci societăți comerciale. Au fost legitimate 95 de persoane și oprite în trafic 63 de autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 1813 persoane dintre cele care se aflau în izolare la domiciliu.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 28 de sancțiuni, în valoare de 20.780 lei.

Detalii: AICI

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post DNA l-a pus sub control judiciar pe directorul Unifarm, Adrian Ionel; printre acuzatii – luare de mita
Next post Angajamentele propuse de Help Net pentru a putea prelua 63 de farmacii de la Farmaceuitca Remedia SA