E bine cand totul se termina cu bine! Activitatea Spitalului din Siania, scrurtcircuitata, la propriu! Pompierii au interenit prompt; nu s-a intamplat nimic grav!

Read Time:47 Second

În această dimineață, în jurul orei 09:40, pompierii prahoveni au fost anunțați prin apel la 112, despre prezența unor degajări de fum la Spitalul Orășenesc Sinaia.

La fața locului au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și, în sprijin, două ambulanțe din cadrul SAJ Prahova.

Umare a investigațiilor de rigoare, pompierii au constatat faptul că la nivelul Secției de Transfuzii s-a produs un scurtcircuit electric la o combină frigorifică, rezultând o degajare ușoară de fum (fără a exista flacără).

Pompierii au acționat cu promptitudine pentru ventilarea încăperii.

18 pacienți s-au autoevacuat până la sosirea fortelor de interventie și, din fericire, niciunul duntre aceștia nu a necesitat îngrijiri medicale ca urmare a incidentului.

Până la momentul transmiterii acestei știri, activitatea spitalului a revenit la parametrii normali, iar pacienții au revenit în saloane. De asemenea, a fst reluată și alimentarea cu energie electrică,  după cum au confirmat reprezentanții ISU Prahova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Dimensiunile de Top – Ghidul Jantelor de Tablă pentru Autoturisme
Next post Centrul de Formare Profesională Eurodeal: Cursuri de Competențe Antreprenoriale pentru Succesul Proiectelor cu Finanțări