FOARTE RAU: PRAHOVA, DIN NOU LOCUL INTRE JUDETE, CU 108 CAZURI NOI!!! 1.346 sunt la nivel national!

Read Time:2 Minute, 58 Second

Din păcate, veștile PROASTE continuă! Prahova a raportat azi 108 cazuri noi. Din nou pe PRIMUL LOC în rândul județelor! Un loc care NU BUCURĂ PE NIMENI! Trist este că aceste cifre EXTREM DE ÎNGRIJORĂTOARE dau măsura IGNORANȚEI, a bășcăliei, a mulțimii celor care spun ba că virusul nu există, ba că totul e o minciună, ba că… „bărbații adevărați” luptă și înving pe oricine și orice, ba că medicii sunt plătiți să mintă și… tot așa.

***De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3453 de persoane, dintre care 904 sunt cazuri active, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, este de 124, ultimul raportat fiind în cazul unei persoane de sex masculin, în vârstă de 76 de ani, cu comorbidități.

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 18265 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), potrivit centralizării DSP Prahova.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Au fost efectuate verificări la 2442 de persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 1582 de persoane, 958 de auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 210 societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.
În urma acestor demersuri, au fost aplicate 137 de sancțiuni (nouă în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 126 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020, iar două au fost aplicate unor operatori economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții).
Valoarea totală a amenzilor a fost de 9600 lei.
Totodată, oamenii legii au deschis și un dosar de cercetare penală în baza articolului 352 CP privind zădărnicirea combaterii bolilor, pentru o persoană care nu a respectat măsurile privind carantina.

Documentele oficiale emise la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19 pot fi consultate pe portalul stirioficiale.ro, în secțiunea „Hotărâri și legislație”. Amintim că o altă pagină web, ce cuprinde informații de interes în materia prevenirii răspândirii noului coronavirus, este www.cnscbt.ro. (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică).
Cetățenii sunt sfătuiți să se informeze doar din surse oficiale, dar și să apeleze pentru recomandări sau alte informații la TELVERDE – 0800.800.358.

***Grupul de Comunicare Strategică informează că, până joi, 12 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 74.963 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

ATENȚIE: 34.196 pacienți au fost declarați vindecați și 8.820 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.   

Nu o spunem pentru prima dată, dar se impune să repetăm: CIFRELE ASTEA MARI SUNT URMAREA IGNORANȚEI, A BĂȘCĂLIEI, A DORINȚEI APRGE DE A FACE TOTUL ÎMPOTRIVA A CEEA CE ESTE NORMAL, OMENEȘTE, CIVIC! Din păcate, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.346 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Detalii: https://www.bucurestibusiness.ro/1-346-de-cazuri-noi-de-covid-19-capitala-a-trecut-pragul-de-9-000-de-cazuri-in-total/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post FOCAR DE CORONAVIRUS LA UN CAMIN DE BATRANI DIN JUDET!
Next post UPDATE: FOCARUL DE LA CAMINUL DE BATRANI A AJUNS LA 59 DE CAZURI!