GCS anunta 15.445 de pacienti vindecati, dar si 222 de cazuri noi (dintre care 3 in Prahova) de la ultima raportare!

Read Time:1 Minute, 27 Second

Până astăzi, 12 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.404 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Vestea bună este că până azi, dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.445 au fost declarate vindecate și externate.

Îngrijorător este că de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 222 de noi cazuri de îmbolnăvire!

Prahova are 3 cazuri noi!

La nivelul județului Prahova, în data de 12 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 924 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența  DSP-ului, au ieșit 95 persoane și au intrat alte 120. În carantină instituționalizată se află 33 de persoane.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 133 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat, 92 au fost declarate vindecate și externate.

La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află patru persoane confirmate cu COVID-19. Două dintre acestea sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de 11 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate 20 de societăți comerciale, legitimate 298 de persoane și oprite în trafic 190 de autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 899 de persoane dintre cele care se aflau  în izolare la domiciliu.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 120 sancțiuni, în valoare de 130.000 lei.

Detalii: Care este numarul pacientilor vindecati si cel al cazurilor noi?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tranzacțiile cu cardul tău CEC Bank Visa îți pot aduce premii în bani
Next post Ploiesti: Campanii de informare in scoli – Ce este si cum prevenim diabetul