GRAV: FOCAR cu 23 de cazuri într-un centru de plasament din Prahova!

Read Time:49 Second

Din păcate, veștile triste… nu contenesc în județul care, iată, de 4 zile rămâne pe locul I în rândul județelor (exceptând capitala), în privința raportărilor zilnice.

„În numărul de persoane nou confirmate intră și 22 de minori și un adult de la un centru de plasament de pe raza județului. Aici au fost testați toți cei 45 de copii aflați în plasament, 22 au avut rezultate pozitive, 20 negative, iar trei teste sunt in asteptare. Din rândul personalului, au fost testați 52 de angajati, au venit 11 rezultate dintre care unul este pozitiv, celelalte fiind în așteptare.

Copiii au vârste între 8-17 ani și au fost duși pentru evaluare la Spitalul Municipal din Câmpina, desemnat spital-suport COVID-19, care are și secție de Pediatrie.

În urma investigațiilor medicale, șapte dintre minori au rămas internați, iar alți 15 au revenit în centru, unde vor sta în izolare, fiind monitorizați zilnic de un medic pediatru”, au informat duminică reprezentanții Instituției Prefectului Județului Prahova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Prahova, cu 96 de cazuri, pentru a patra zi consecutiv, pe locul I! La nivel national, 1.087 de cazuri noi de COVID-19!
Next post PRAHOVA A INTRECUT SI CAPITALA: LOCUL I PE TARA, CU 91 DE CAZURI NOI! 733 sunt la nivel national!