IN NUMAI O LUNA SI JUMATATE, 12 PRAHOVENI AU MURIT SPANZURATI!

93
După câteva zile de acalmie, joi, 27 iunie, echipajele de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova au avut din nou parte de o zi neagră!

12. Acesta este numărul deceselor prin spânzurare, numărate din 2 aprilie până în 15 mai, în județul Prahova. 12! Nu unul! Datele sunt publicate în rapoartele zilnice de activitate a echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.
12! Nu unul!CUMPLIT!!! Tragediile s-au petrecut atât în mediul urban, cât și în mediul rural, iar cifra, clar, mai ales conjugată acestui interval de numai o lună și jumătate, este una care prin sine însăși trage un semnal de alarmă!
De asemnea, nu puțin lucru, în același interval, echipajele SAJ au intervenit în numeroase cazuri de INTOXICAȚII ACUTE VOLUNTARE- medicamentoase, polimedicamentoase sau cu substanțe toxice

12. Acesta este numărul deceselor prin spânzurare, numărate din 2 aprilie până în 15 mai, în județul Prahova.
. Altfel spus, a se presupune… tentative de suicid. Victimele în aceste situații extreme, au fost atât adolescenți și tineri, cât și persoane trecute de 40-50 de ani…, provenite din diferite medii sociale.