Așa cum evidențiază raportul de activitate zilnică a Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au înregistrat nu ami puțin de 359 de urgențe, în care au intervenit ambulanțe de tip B și C.
Din nefericire, profilul cazurilor în care au fost solicitate ambulanțele confirmă faptul că Prahova rămâne un teritoriu al accidentelor rutiere grave, care parcă se țin lanț. În ultimele 24de ore, au fost cel puțin 6 evenimente de acest gen, ultimul petrecându-se în zorii zilei de marți, 9 iulie, în puțin după ora 4, la ieșire din Vălenii de Munte către Cheia. Victima, un bărbat de 31 de ani, s-a ales cu traumatism cranio-cerebral grav, comă profundă, traumatism forte- torace anterior, fracturi de stern și arcuri costale anterioare bilaterale- C4, C10, plagă delabranta teeime proximala dreapta, fractura articulatie cot drept, hematom inghinal stâng.
În rest, au mai fost, în cursul zilei de luni, alte 6 victime care în urma accidentelor rutiere au ajuns la spital cu răni și traumatisme, grave.
Din păcate, tot luni seară, o tânără de 27 de ani și-a pierdut viața la doi pași de Ploiești, după ce s-a izbit cu motocicleta de un parapet.

Foto: dsu.mai.gov.ro

În cursul zilei de luni, alte 6 victime care în urma accidentelor rutiere au ajuns la spital cu răni și traumatisme, grave.