Inca o zi «de foc» pentru ambulanetele prahovene: 386 de urgente, dintre care 6 accidente rutiere grave

Read Time:1 Minute, 39 Second

Pe parcursul zilei de 18 iunie, echipajele SAJ prahova au fost solicitate să intervină în numai puțin de 386 de cazuri de urgență. Dintre acestea, două au fost cazuri de intoxicații acute voluntare medicamentoase, la Băicoi și Ploiești, victimele fiind o femeie de 60 de ani, respectiv un bărbat de 35 de ani.
Totodată, s-a intervenit în 6 accidente grave, soldate cu 7 victime.
Astfel:
*Pentru primul accident s-a intervenit la ora 9,23, la Cocorăștii Caplii, unde victima (biciclist) a fost un bărbat de 80 de ani cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență.
*Următorul eveniment rutier s-a petrecut la Chițorani, unde victima, pieton, o femeie de 71 de ani, s-a ales cu stare comatoasă; ploitraumatism sever.
*La 15.48 s-a intervenit la Cocorăștii Grind, unde în urma unui accident rutier, doup femei au fost rănite una de 30 de ani- TCC fără pierderea stării de conștiență, sarcină luna a VI-a în evoluție și o femeie de 56 de ani cu traumatism torace anterior.
*17.55: Satul Hăbud- accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat de 82 de ani. Victima s-a ales cu TCC fără pierderea stăriide conștiență, traumatism cot stâng și Ia mâna stângă, traumatism genunchi stâng și traumatism lombar
*20.41: Accident în Ploiești, pe starda Rudului. Victima- un băbat de 31 de ani cu TCC cu pierderea stării de conștiență.
*Ultimul accident s-a petrecut la Brazii de Sus, unde victima a fost un bărbat de 60 de ani cu TCC, fără pierderea stării de conștiență.
Tot în cursul zilei de marți s-a intervenit la Urlați în cazul unui băiețel de 5 ani care a suferit arsuri de gradul II prin electrocutare.

Pentru primul accident s-a intervenit la ora 9,23, la Cocorăștii Caplii, unde victima (biciclist) a fost un bărbat de 80 de ani cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De Rusalii, Prahova sub semnul girofarurilor si al apelurilor la 112
Next post Ministerul Sanatatii a solicitat DSP sa ceara unitatilor sanitare din subordine  un estimat al necesarului de citostatice pentru 3, respectiv 12 luni