Interacțiunile online schimbă radical relația medic-pacient. Platforma www.consultatia.ro face din Prahova un pionier în domeniu

Read Time:1 Minute, 3 Second

Pandemia Covid-19 a schimbat fundamental modul de viață al fiecăruia dintre noi. Ne-am trezit cu toții, de pe o zi pe alta, în imposibilitatea de a ne mai deplasa, de a rămâne izolați în case.

Chiar dacă întreținerea stării de sănătate este de o importanță vitală, majoritatea dintre noi au evitat să frecventeze locuri aglomerate.

 

Cel mai mult au avut de suferit pacienții care erau în decursul unor tratamente, suferinzii de boli cronice etc. Brusc, aceștia s-au văzut în imposibilitatea de a mai putea fi consultați au tratați de către medici.

 

Județul Prahova se află printre pionierii sistemelor de consultații medicale la distanță în perioada pandemiei.

O idee a doctorului Alin Scarlat, managerul Spitalul AS Medica Bucov, venită din nevoia de a fi aproape de pacienți, indiferent de locul în care aceștia se află, s-a concretizat în proiectul www.consultatia.ro, primul site de consultații medicale online din Prahova.

Detalii pe Observatorul Prahovean.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post GCS: 397 de cazuri noi de COVID-19, dintre care 27 in PRAHOVA! 20.534- totalul pacientilor vindecati si externati!
Next post FOCARUL DE LA SPITALUL JUDETEAN A AJUNS LA 11 PERSOANE INFECTATE. Numarul celor decedati din randul pacientilor infectati a ajuns la 30!