Investiții noi in infrastructura Spitalului Orasenesc Valenii de Munte

Read Time:1 Minute, 12 Second

Investițiile în SĂNĂTATE sunt și vor rămâne pe primul plan în administrația județului Prahova, transmit autoritățile.
Un exemplu de bună practică în acest sens este implicarea primarului orașului Vălenii de Munte, Florin Constantin. Acesta, împreună cu membrii Consiliului Local alocă în permanență fonduri în scopul modernizării infrastructurii Spitalului Orășenesc. Concret, primarul Florin Constantin tocmai a finalizat modernizarea garajului nou pentru ambulanțele care deservesc Valea Teleajenului. Totodată, au fost demarate lucrările pentru extinderea secției de pediatrie a spitalului cu un nou corp.
Cu toții trebuie să avem în vedere faptul că orice investiție în domeniul sănătății, pe plan local, utilizată corect, degrevează activitatea Spitalului Județean de Urgență Ploiești și ajută la creșterea eficienței în procesul de îngrijire medicală.
Acesta este unul dintre motivele pentru care și eu, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova, aleg să direcționez fonduri, nu numai către Spitalul Județean de Urgență Ploiești, ci și către spitalele orășenești.
Sper ca încrederea cetățenilor în spitalele locale să crească și am să mă asigur că investițiile în sănătate vor continua în județul nostru!, a transmis Presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, care a efectuat o vizită în orașul de pe Valea Teleajenului.
* Ambulanța din imagini face parte din lotul nou de 122 de ambulanțe, distribuite la nivel național în ultimele zile.

Foto: Bogdan Toader

Investițiile în SĂNĂTATE sunt și vor rămâne pe primul plan în administrația județului Prahova, transmit autoritățile.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Marti… 3 ceasuri rele. Ambulantele au intervenit in aproape 360 de urgențe, dintre care un copilas cazut de la etaj, un accident grav si un deces prin spanzurare
Next post DE SEZON: SFATURI BUNE CA SA NU FITI VICTIMELE INECULUI!