ISU PRAHOVA, in weekend: Peste 100 de misiuni, dintre care 70 de urgente medicale

Read Time:1 Minute, 1 Second

În weekend, (16-18 iunie 2023), pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova au acționat pentru gestionarea a 𝟏𝟎𝟓 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢, astfel:

35 de intervenții în situații de urgență;

70 de urgențe medicale.

În acest interval, nu mai puțin de 71 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. În toate cazurile, paramedicii au acordat prim ajutorul medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

***

Acordați atenție pregătirii în situații de urgență. Informați-vă asupra măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de risc, prin accesarea platformei naționale de pregătire: https://fiipregatit.ro.

De asemenea, puteți descărca noua aplicație DSU. Fii informat și fii pregătit oriunde, oricând!

Aplicația DSU este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare IOS, dar și Android și poate fi descărcată gratuit, accesând unul din următoarele link-uri:

8App Store ( https://apps.apple.com/ro/app/dsu/id1663813906)

*Google Play ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orson.dsu )

***

IMPORTANT: Unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Scufita Rosie reinterpretata: Drona cu misiune speciala pentru victimele accidentelor montane in zona Vaii Superioare a Prahovei
Next post Cum te poti inscrie la Conferinta Nationala de Medicina Familiei 2023