La Spitalul Judetean medicii au ajuns sa aleaga cine merge la ATI!

Read Time:51 Second

Situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta este una extrem de grava in conditiile in care medicii de aici trebuie sa aleaga care pacienti in stare grava merg la ATI.

”Trebuie să alegem dintre cei șase, de exemplu, care ar necesita îngrijire pe cel care pare cel mai indicat să intre pe un loc eliberat”, a declarat aseară, la Digi 24, in cadrul emsiunii Jurnalul de Seara, șeful secției UPU de la Spitalul Județean Ploiesti, Violeta Tănase.

„Așa suntem la Prahova, din păcate, pentru că populația nu respectă indicațiile noastre și ale autorităților, este un județ foarte populat, cu zonă turistică, probabil astea sunt explicațiile, nu știu. Cert este că la Prahova nu stăm bine deloc. Mi-aș dori ca cei (autoritățile – n.r.) care iau astfel de decizii (întârziate – n.r.) de organizare, de instruire, să-și facă timp să treacă o oră prin Unitatea de Primiri Urgențe și prin Terapie Intensivă. Așa, că vadă cam cum se respiră și cam cum se moare”, a conchis medicul Violeta Tanase.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ANUNT OFICIAL privind cresterea capacitatii de internare si tratare a pacientilor confirmati pozitiv in Prahova
Next post 3400 de cazuri noi la nivel national! Prahova are 132!