Luni: două accidente rutiere grave in Prahova, un accident feroviar mortal si doua victime ale intoxicatiilor medicamentoase voluntare

La Odăile și la Blejoi s-a intervenit pentru alte două accidente rutiere grave, ale căror victime- un tânăr de 21 de ani, respectiv o femeie de 40 de ani s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale CU PIERDEREA STĂRII DE CONȘTIENȚĂ.

După ce în weekend ambulanțele au vuit în tot județul pentru intervenții la numeroase accidente și situații critice, săptămâna a început, pentru SAJ Prahova cam în același ton. În cursul zilei de luni, au fost 315 intervenții de urgență cu ambulanțele B și C, din totalul cazurilor, două fiind accidente rutiere grave. Astfel

Este de remarcat că au fost două cazuri de intoxicații acute voluntare- una medicamentoasă, alta polimedicamentoasă- la Măgurele și, respectiv, Lunca Cornului, ambele victime fiind femei, una de 38, cealaltă de 67 de ani.
pentru primul (la Câmpina) s-a intervenit la ora 15.15, victima fiind un bărbat de 67 de ani, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență.
Pentru cel de-al doilea accident rutier s-a intervenit două ore mai târziu, la Târgșorul Vechi, victima fiind o femeie de 50 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, dar fără pierderea stării de conștiență.
De asemenea, este de remarcat că au fost două cazuri de intoxicații acute voluntare- una medicamentoasă, alta polimedicamentoasă- la Măgurele și, respectiv, Lunca Cornului, ambele victime fiind femei, una de 38, cealaltă de 67 de ani.
Tot în cursul zilei de luni a fost o intervenție și în cazul unui bărbat lovit de tren, din păcate decedat. Potrivit raportului SAJ, victima a avut politraumatism sever, traumatism cranio-cerebral cu dilacerare cerebrală și leziuni incompatibile cu viața.