Luni: două accidente rutiere grave in Prahova, un accident feroviar mortal si doua victime ale intoxicatiilor medicamentoase voluntare

Read Time:1 Minute, 10 Second

După ce în weekend ambulanțele au vuit în tot județul pentru intervenții la numeroase accidente și situații critice, săptămâna a început, pentru SAJ Prahova cam în același ton. În cursul zilei de luni, au fost 315 intervenții de urgență cu ambulanțele B și C, din totalul cazurilor, două fiind accidente rutiere grave. Astfel

Este de remarcat că au fost două cazuri de intoxicații acute voluntare- una medicamentoasă, alta polimedicamentoasă- la Măgurele și, respectiv, Lunca Cornului, ambele victime fiind femei, una de 38, cealaltă de 67 de ani.
pentru primul (la Câmpina) s-a intervenit la ora 15.15, victima fiind un bărbat de 67 de ani, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență.
Pentru cel de-al doilea accident rutier s-a intervenit două ore mai târziu, la Târgșorul Vechi, victima fiind o femeie de 50 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, dar fără pierderea stării de conștiență.
De asemenea, este de remarcat că au fost două cazuri de intoxicații acute voluntare- una medicamentoasă, alta polimedicamentoasă- la Măgurele și, respectiv, Lunca Cornului, ambele victime fiind femei, una de 38, cealaltă de 67 de ani.
Tot în cursul zilei de luni a fost o intervenție și în cazul unui bărbat lovit de tren, din păcate decedat. Potrivit raportului SAJ, victima a avut politraumatism sever, traumatism cranio-cerebral cu dilacerare cerebrală și leziuni incompatibile cu viața.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 1044 de interventii la SAJ Prahova, in weekend! Un nou suicid prin spanzurare si accidente grave
Next post Creierul uman contine cca 86 de miliarde de celule nervoase. Sa aflam si alte curiozitati…