Marti… 3-4 ceasuri rele pe drumurile si pe calea ferata din Prahova! Majoritatea victimelor din accidente s-au ales cu traumatisme la coloana!

Read Time:1 Minute, 11 Second

În cursul zilei de marți, 10 decembrie, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Prahova au fost solicitate să intervină în nu mai puțin de 319 urgențe. Dintre acestea, 3 au fost intervenții la accidente rutiere grave și o intervenție la un eveniment feroviar.
La ora 13.09, s-a intervenit în primul accident, pe strada Cameliei din Ploiești, unde victima a fost un bărbat de 34 de ani. Acesta s-a ales cu traumatism cranio-cerebral și la coloana cervicală, traumatisme la umărul și șoldul stâng și cu escoriații. Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
La ora 14.42 s-a intervenit la un alt accident, de această dată la Sinaia, unde un bărbat de 36 de ani s-a ales cu traumatism toraco-abdominal.
Pe seară, s-a intervenit la Tomșani, unde, în urma unui alt eveniment, de această dată pe calea ferată, o femeie s-a ales cu traumatism cranian grav, fractură de membru superior drept, traumatism toraco-abdominal și de bazin. Victima a fost transportată la spital în stare de comă.
Puțin după ora 21, s-a intervenit la un accident pe teritoriul localității Moara Domnească, unde un tânăr de 19 ani s-a ales cu traumatism de coloană cervical și o plagă la mână.

foto: ziare.com

3 au fost intervenții la accidente rutiere grave și o intervenție la un eveniment feroviar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post „Val” de accidente rutiere grave in Prahova, in ultimele zile!
Next post Stiute si nestiute despre Coloana Vertebrala