Marti… 3 ceasuri rele. Ambulantele au intervenit in aproape 360 de urgențe, dintre care un copilas cazut de la etaj, un accident grav si un deces prin spanzurare

Read Time:1 Minute, 0 Second

359 de urgențe au fost cele pentru care echipajele SAJ Prahova au intervenit în tot județul pe parcursul zilei de marți, 11 iunie. Dintre acestea, atrage atenția cazul unui bărbat din Filipeștii de Pădure în vărstă de 92 de ani, găsit decedat prin spânzurare (al doilea caz de acest gen în numai 2 zile!).
De asemenea, este vorba și de un accident rutier soldat cu o victimă, evenimentul petrecându-se la Drajna de Sus. În urma accidentului, un bărbat de 62 de ani, biciclist, s-a ales cu traumatisme la umăr, la cot și la glezna stângă.
Tot în cursul zilei de ieri, s-a intervenit și pentru copilașul de 2 ani și 7 luni care a căzut de la etajul 2 al unui bloc din brazi, copilul fiind transportat la Spitalul de Urgență Ploiești cu TCC.
La ora 21.42, la Ploiești, s-a intervenit în cazul unei femei de 41 de ani, cu arsură gradul I (cu lichid fierbinde) pe aproximativ 9% din suprafața corporală.

359 de urgențe au fost cele pentru care echipajele SAJ Prahova au intervenit în tot județul pe parcursul zilei de marți, 11 iunie.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Un nou caz de deces prin spanzurare in judetul Prahova!
Next post Investiții noi in infrastructura Spitalului Orasenesc Valenii de Munte