Marti, zi grea pentru echipajele SAJ Prahova! Cititi pana la final!

Read Time:1 Minute, 34 Second

Potrivit raportului de gardă al Serviciului de Ambulanță Prahova, în cursul zilei de marți, 11 august, echipajele SAJ au intervenit în 322 de intervenții de urgență. Pentru acestea s-au utilizat ambulanțe de tip B și C.

Din nefericire, pe parcursul zilei au fost nu mai puțin de 4 accidente grave, dar și alte cazuri deosebite.

Astfel, la 14.05, s-a intervenit în localitatea Stăncești, la un accident grav, soldat cu două victime. Un bărbat de 28 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral mediu, cu pierderea stării de conștiență, escoriații frontale și leziuni la membre. Cealaltă victimă, un tânăr de 19 ani, s-a ales cu un traumatism la șold.

Ambii au ajuns la SJU Sibiu.

La ora 19.17, s-a intervenit la Negoiești, unde un copil de 12 ani a căzut de pe bicicletă și a fost rănit grav: s-a ales cu traumatism abdominal și plagă abdominală și, ca urmare a fost transportat la spital.

La ora 3.07, s-a intervenit în zona Cornu de jos- Câmpina, unde un bărbat de 30 de ani, căzut de pe bicicletă, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă, hematom parieto-occipital, hematom orbital și alte leziuni.

La vreo 50 de minute distanță, la Loloiasca, în urma unui accident rutier, un bărbat de 35 de ani a suferit o fractură deschisă la antebrațul drept și fractură deschisă la membrul inferior stâng.

Tot din raportul de gardă aflăm că, puțin după ora 2.00, s-a intervenit în cazul unei femei de 88 de ani, pe strada Pajurei din Ploiești, care a suferit un SCR- stop cardio-respirator, dar „familia a refuzat resuscitarea”, după cum este consemnat în raport.

Tot în cursul zilei de marți, la Blejoi, a intervenit un echipaj, dar, din păcate în cazul victimei, un bărbat de 88 de ani, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post CIFRELE DAU VESTI PROASTE: 1415 CAZURI NOI DE COVID-19. Prahova: 65!
Next post CIFRE CARE DAU FIORI: 1454 de cazuri noi si 53 de decese de la ultima raportare! Prahova, locul I in randul judetelor, cu 88 de cazuri!!!