Miercuri, 24 aprilie, 346 interventii de urgenta la SAJ Prahova

Read Time:1 Minute, 18 Second

O nouă zi de foc pentru echipajele de la SAJ Prahova. Acestea au vuit în tot județul. Ca aproape de fiece dată, au fost și câteva accidente rutiere grave. Prima intervenție a fost la ora 6.18, la intersecția Buda cu DN1, un accident soldat cu 3 victime- 3 bărbați răniți, cu traumatisme la genunchi și gambă.
Un alt accident s-a petrecut în jurul orei 17.00, la negoiești, unde o femeie de 74 de ani, care a căzut de pe bicicletă s-a ales cu traumaism la șoldul stâng și plagă tăiată la mâna dreaptă.
O oră mai târziu, în Ploiești, pe strada Sabinelor, un băiețel de 8 ani, victimă a unui accident rutier, s-a ales cu un traumatism la membrul inferior drept și a ajuns la spital.
Din păcate, din nou s-au înregistrat cazuri de intoxicații acute voluntare. Un caz de intoxicație acută voluntară polimedicamentoasă a fost la Poiana Copăceni, victima fiind o femeie de 45 de ani, un alt caz fiind cel al unui bărbat din Ghighiu- intoxicație acută voluntară cu diluant.
De asemnea, s-a intervenit si pentru un copilaș de numai 2 ani și 9 luni, cu intoxicașie acută accidentală.
Un caz grav a fost, tot joi, cel al unei adolescentede 16 ani din Strejnic care a suferit arsuri de gradele I, II și III cu lichid fierbinte pe cca 6% din suprafața corporală- genunghi bilateral, glezna dreaptă și coapsă bilateral.

O ambulanta strabate Calea Stefan Cel Mare din Bucuresti, vineri 13 februarie 2009.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cate oua mancam de Pasti?!
Next post Val de urgente de Pasti, in Prahova. Nu au lipsit agresiunile, plagile prin injunghiere sau lovire cu toporul, tentativele de suicid…