Ministrul Nelu Tataru: 2500 lei pentru orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat tratarii pacientilor cu Covid-19

Read Time:41 Second
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca orice persoană care lucrează într-un spital dedicat tratării pacienţilor cu COVID-19 va beneficia de stimulentul de risc de 2.500 de lei.
„După cum aţi putut vedea, legislaţia care a fost elaborată cuprinde orice persoana care lucrează într-un spital dedicat COVID şi care a avut legătură cu o persoană infectată COVID, de la poartă până la ieşire. Asta trebuie să specifice fiecare manager în parte. Am şi lăsat libertatea coordonatorului sau şefului să nominalizeze aceste persoane, noi de la centru nu putem şti care sunt aceste persoane, dar cei de aici le pot identifica”, a declarat ministrul Sănătăţii, care a făcut o scurtă vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, singura unitate medicală din judeţul Covasna care tratează pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, potrivit Agerpres.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Din nou scadere importanta a numarului de cazuri noi: 218 in ultimele 24 de ore! Vindecati, aproape de 2900! In Prahova, 58 de cazuri!
Next post MINISTRUL SANATATII, IN VIZITA LA SPITALUL JUDETEAN PLOIESTI. TRANSMITE O NOTA DE OPTIMISM!