MOARTE, SANGE, FLACARI si… ambulante vuind prin tot judetul. Si un VIOL! Asa a fost in weekend, în Prahova

Read Time:1 Minute, 17 Second

În perioada 30 august-1 septembrie, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate să intervină în nu mai puținde 1116 urgențe, pe raza întregului județ. Din nefericire, mai mulți oameni au murit, atât în accidente rutiere, dar și într-un accident feroviar și în cazuri cu diverse patologii.
Astfel, de remarcat este că au fost 14 accidente rutiere grave, dintre care 2 mortale- la Cornu și la Moara Nouă. De asemenea, alte trei tragedii s-au petrecut „la rând”, în cursul zilei de 31 august, în localitățile Mizil, Urlata și Plopeni, unde 3 bărbați de 62, 84 și, respectiv, 76 de ani au fost găsiți decedați (cauza: patologie cardiacă).
Un alt fapt cumplit a adus, duminică seară, pe patul spitalului, o adolescentă de 16 ani din Păulești, victimă a unui VIOL!
În cursul aceleiași seri, o femeie de 56 de ani din Măneciu Ungureni a ajunsla spital cu traumatism canio-cerebral, dar și cu plagă prin înjunghierelatero-cervicală stânga.
Tot duminică seara, două femei- de30, respectiv 50 de ani, au ajuns la CPU Sinaia, apoi la spialul Județean de Urgență Ploiești cu arsuri de gradul II și III pe 10-15% din suprafața corporală, cele două fiind victimele unui incendiu.
Săptămâna a început, din păcate,

Din nefericire, mai mulți oameni au murit, atât în accidente rutiere, dar și într-un accident feroviar și în cazuri cu diverse patologii.
în aceiași parametri, luni înregistrându-se 395 de cazuri de urgență, dintre care 5 accidente rutiere grave și unul mortal!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post VOT UNANIM in Consiliul Judetean pentru ca Maternitatea sa devina sectie a Spitalului Judetean de Urgenta
Next post DESPRE CORYOL. Ce aflam din prospectul acestui medicament? Nu se ia… „lautareste”!