NE APROPIEM DE STAREA DE URGENTA! EXPLOZIE DE CAZURI NOI IN PRAHOVA: 108! 1.284 de cazuri noi de COVID-19 la nivel national!

Read Time:1 Minute, 22 Second

Grupul de Comunicare Strategică informează că, până astăzi, 25 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 43.678 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

PRECIZRE: 25.373 de pacienți au fost declarați vindecați până azi și 3.106 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

CIFRELE SUNT DIN CE ÎN CE MAI ALARMANTE! În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.284 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 PRAHOVA ARE 108 (!!!!!) CAZURI NOI!

„Conform reprezentanților DSP Prahova, numărul mare de cazuri este generat de o sporire a testărilor, atât la cerere (în cazul celor care doresc să călătorească în anumite state care solicită la graniță o dovadă în acest sens), cât și a contacților direcți ai persoanelor infectate cu SARS-CoV 2, dar și a neglijării măsurilor de protecție de către mare parte din populație. Autoritățile sanitare, dar și prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, revin cu un apel pentru respectarea distanțării fizice, a purtării măștilor de protecție, a igienizării dese a mâinilor și suprafețelor comune utilizate, a evitării pe cât posibil a deplasărilor care nu sunt urgente, a evitării locurilor aglomerate, iar în cazul prezentării simptomelor asociate COVID să contacteze medicul de familie sau să sune la 112 în vederea unei evaluări de specialitate”, explică reprezentanții Instituției Prefectului Județului Prahova.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați -16 pacienți, dintre care 14 sunt ventilați.

Detalii: AICI

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ALERTA: Inca un focar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti
Next post NU-I BINE! PRAHOVA INTRECE CAPITALA: 80 de cazuri noi! Bucuresti numai 67! 1.120 de cazuri noi de COVID-19 la nivel national!