Noi focare de coronavirus depistate in Prahova

Read Time:45 Second

Direcția de Sănătate Publică Prahova anunță că a identificat noi focare în două unități medico-sociale. Acestea sunt din Puchenii Mari și Urlați.

La primul dintre ele au fost confirmate 28 de persoane, dintre care 12 sunt angajați (dintr-un total de 36), iar 16 sunt beneficiari (dintr-un efectiv de 46). Salariații confirmați cu SARS-CoV-2 se află în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie, iar beneficiarii au fost izolați în centru, beneficiind de monitorizare permanentă. A fost efectuată dezinfecția spațiilor.

În cazul centrului de la Urlați, DSP a identificat 12 beneficiari (dintr-un efectiv de 47) care, în prezent, sunt izolați în unitate, separat de celelalte persoane internate aici. Sunt monitorizați de către un medic, iar în centru a fost realizată dezinfecția generală, conform procedurilor.

Precizăm că aceste cazuri au fost depistate în cadrul testărilor periodice care sunt realizate în toate centrele medico-sociale din Prahova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post „Fain, frumos”?! Prahova- 463 de cazuri noi! In tara sunt 9739!
Next post VIRUSUL EXISTA! Pe intelesul tuturor: Cum s-a ajuns ca la Spitalul Judetean Ploiesti aproape 400 de angajati sa fie infectati cu COVID-19