(P) Fațete dentare rapid în București – unde, cum și cât costă?

Read Time:3 Minute, 1 Second

Ți s-a întâmplat vreodată să privești zâmbetul vedetelor TV și să te gândești că tu nu vei putea avea niciodată o dantură perfectă? Ei bine, să știi că nimeni nu se naște cu o dantură atât de albă și de corect aliniată. De fapt, acelea sunt fațete dentare. Vestea bună este că le poți și tu avea rapid, la un tarif absolut decent. Unde și cum poți pune fațete dentare rapid în București și cât costă o fațetă dentară de calitate? Află din acest articol!

Ce sunt fațetele dentare?

Pe scurt, sunt cele care îți fac zâmbetul perfect, exact ca de Hollywood. Pe lung, sunt realizate în laborator din porțelan și îți “îmbracă” dintele complet în haina aceea perfectă care îți place atât de mult. Poți alege nuanța fațetelor, astfel încât să aibă un look cât mai natural sau să fie cât de albe vrei tu.

Așadar, principalul beneficiu al fațetelor dentare este faptul că îți oferă o dantură perfectă, albă, sănătoasă și luminoasă, pentru 10-15 ani din momentul montării lor. Practic, este cea mai eficientă și mai durabilă metodă de albire dentară existentă.

Totuși, acesta nu este nicidecum singurul avantaj al fațetelor dentare. Iată alte câteva beneficii ale fațetelor:

  • Fațetele te scapă de spațiile libere inestetice dintre dinți și de dinții nealiniați perfect,
  • Repară dinții crăpați sau ciobiți, iar această reparație împiedică pentru 10-15 ani degradarea acelor dinți,
  • Îți îmbunătățesc drastic igiena orală. Fațetele îți sigilează dintele într-un mediu aseptic, astfel încât resturile de mâncare nu mai au niciun locușor în care să se depună pe dinți, între dinți, între dinți sau gingie. Rezultatul? O gură mai sănătoasă și o respirație proaspătă!
  • Dinții fiind sigilați în starea lor actuală, practic ei nu mai sunt supuși procesului de degradare naturală produsă de trecerea timpului. Este ca și cum starea lor de sănătate ar fi “înghețată” în momentul actual, astfel încât peste 10 ani îi vei avea exact ca acum. Cine a spus că trecerea timpului și degradarea dentară nu pot fi oprite?!

Fațete dentare rapid în București

Frumusețe și sănătate pe termen lung într-o singură procedură de estetică stomatologică – asta îți oferă fațetele dentare! Te invităm să analizezi toate aceste beneficii și să iei o decizie în ritmul tău. Totuși, dacă ai un eveniment important în viața ta sau pur și simplu vrei un zâmbet de Hollywood cât mai repede posibil, poți avea fațete dentare rapid în București la Dr. Marana. Sunt necesare doar 2-3 programări la cabinet pentru obținerea lor!

Dr. Marana este medic stomatolog cu specializare pe estetică dentară, astfel încât ai garanția unei lucrări de calitate, care să dureze ani în șir. Cei peste 7000 de pacienți extrem de mulțumiți de fațetele dentare (unii dintre ei foarte cunoscuți în România sau peste hotare – acesta este secretul nostru) recomandă cabinetul stomatologic din București Dr. Marana.

Cât costă fațetele dentare? Depinde ce alegi. Fațetele dentare EMAX costă 500 euro per dinte, iar fațetele dentare EMAX PREMIUM costă 1000 euro per dinte. Practic, beneficiile sunt aceleași la ambele modele, doar că cele premium durează chiar și mai mult în timp, până la 20 de ani.

Poți să alegi o singură fațetă dacă ai un dinte mai puțin estetic de reparat sau poți alege să îți faci întreaga arcadă. Cerul este limita atunci când vine vorba despre frumusețea ta, nu? Până la urmă, ai o singură viață și trebuie să te bucuri de ea. Altfel, pentru ce muncești?

Clinică stomatologică București – Dr. Marana

 Str. Radu Boiangiu, nr.1, sc. B, ap. 2, București

 Programări: 0730 547 000

 Programare online pe site, prin email sau telefonic.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Totul despre ceara granule (P)
Next post (P) E rău zahărul pentru dinți? Vezi aici TOP 5 mituri desființate de Dr. Tes!