Pedaleaza pentru sanatate: a patra editie The Fun Ride are loc pe 23 septembrie, in Ploiesti

Read Time:48 Second

Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 9:00, are loc a patra ediție The Fun Ride, eveniment organizat de Asociația Diabeticilor din Prahova, în parteneriat cu Centrul Comercial Ploiești Shopping City. Astfel, ploieștenii sunt invitati într-o aventură urbană pe două roți eco-friendly și body-friendly.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești cu rol de conștientizare asupra importanței mișcării și sportului pe bicicletă în prevenirea diabetului, reglarea glicemiei, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale.

Traseul bicicletelor va fi următorul: plecarea se face din parcarea Palatul Culturii Ploiești, Bulevardul Republicii, Piața Mihai Viteazul, până în parcarea Ploiești Shopping City, cu întoarcere pe același traseu, după o pauză de aproximativ 1 ora pentru odihnă și hidratare. Startul plecării în cursă va avea loc la ora 10:00.

Evenimentul face parte din proiectul „Sănătatea e o alegere. Alege să fii sănătos” și este finanțat de Primăria Municipiului Ploiești.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tabara de diabet la Valea Negrasului
Next post Viata cu psoriazis: cum folosesti un unguent pentru psoriazis in gestionarea simptomelor